Galerija Vanessa Hudgens Nokti s magnetnim lakom 1 Nokti s magnetnim lakom 2 +3 Nokti s magnetnim lakom 3

Vanessa Hudgens je jedna od onih zvijezda koja je poznata po svojim upečatljivim manikurama. Ako ne znamo što bismo s noktima, jednostavno odemo na Vanessin Instagram profil i provjerimo što to ona „fura“.

Iako vam se ponekad može činiti kako su minimalistički nokti više u trendu, ova nas je neokrunjena kraljica manikure podsjetila da manje ne mora uvijek značiti više. Dapače, više boja na noktima znači i više zabave, više privučenih pogleda i više upita, poput onih „kako si to napravila i tko ti je to radio“.

 

 

Vanessa se već godinama prepušta u ruke manikerke Zole Ganzorigt. Ova umjetnica za nokte pohvalila se na svom Instagram profilu „Nails by Zola“ što je ovoga puta odradila za svoju slavnu klijenticu. Na objavljenom videu vidimo dugačke nokte bademastog oblika, obojene holografskim ružičastim, zelenim i zlatnim nijansama koje sa savršeno stapaju i prelijevaju na svjetlu. Nokti izgledaju čarobno, kao da mijenjaju boju.

Ako vas zanima kako je uspjela napraviti takve nokte, niste jedini, jer joj je netko u komentarima postavio isto pitanje. Zola je napisala kako je kombinirala magnetski lak i popularni krom prah za nokte.

Ako ste opčinjene Vanessinim noktima, pripremili smo vam u galeriji još nekoliko verzija čarobnih manikura. 

 

 

nokti manikura magnetni lak krom prah za nokte holografski nokti Vanessa Hudgens

Još vijesti