Galerija TikTalkerica TikTalkerica - 8 TikTalkerica - 7 +5 TikTalkerica - 6

Svi želimo one savršeno uvijene trepavice koje otvaraju oči i daju nam zavodljiv pogled, no često se mučimo s uvijačima koji mogu biti nezgodni, pa čak i bolni. Srećom, TikTokerica Elia, poznatija kao TikTalkerica, otkrila je genijalan način kako uviti trepavice bez korištenja uvijača. Ako imaš ravne trepavice i teško ih uvijaš, ovaj trik je baš za tebe.

Elia ima prirodno ravne trepavice, pa je njezina metoda isprobana i provjerena na trepavicama koje se inače teško uvijaju. Njezina rutina započinje na sličan način kao kod većine nas – prvo nanosi SPF, zatim puder i uređuje obrve. No, njezina tajna leži u redoslijedu nanošenja maskare i ostatka šminke.

via GIPHY


Elia najprije nanosi dva sloja maskare nakon što je pripremila lice
. Važno je nanijeti dovoljnu količinu kako bi trepavice dobile volumen i definiciju. Zatim, prije nego krene na uvijanje stavlja konturu i rumenilo. Na taj način maskara ima dovoljno vremena da se osuši, što pomaže u stvaranju veće postojanosti. Ovaj korak također omogućuje da maskara postane dovoljno ljepljiva za sljedeći trik. Kada je maskara suha, Elia lagano pritišće trepavice prstom prema gore. Ovaj korak je važan jer oblikuje trepavice prema kapcima, dajući im prirodan uvijen izgled.

 


@tiktalkerica
Replying to @Karla Uvijač za trepavice nisam nikad koristila jer me strah da to oštećuje trepavice, a moje nikad nisu bile među boljima. 😁 Ali zato znam izabrati maskaru koja će ih podići i držati uvinutima cijeli dan. 😍 Već mjesec dana koristim Lancome Hypnose Drama maskaru i s njom mi ovaj trik, u kojem vršcima prstiju pritisnem vrhove trepavica kad je maskara skoro pa suha, uvijek uspije. 😍 A još uvijek nisam odlučila koje mi Prisma glass sjajilo bolje stoji pa vi odlučite ovaj put za mene. 🤭 Ono što jedino znam je da volim kad su sjajila hidratantna kao ovo koje u sebi sadrži skvalan, lagano ulje koje ih dodatno njeguje, ali ne ostavlja ljepljiv trag . 🥰 #tiktalkerica #fyp ad #lancomemakeup #armanimakeup #lancomeskincare ♬ original sound - TikTalkerica

 


Ova metoda nije samo jednostavna već i vrlo učinkovita iz nekoliko razloga. Prvo, potpuno je bezbolna. Za razliku od uvijača koji mogu čupati trepavice ili izazvati neugodu, pritisak prstom je potpuno nježan i siguran za tvoje trepavice. Drugo, rezultat je prirodno uvijen izgled trepavica bez oštrih linija koje ponekad nastaju s uvijačima. Treće, ova metoda je praktična jer ne zahtijeva dodatne alate, potrebni su ti samo tvoji prsti i maskara koju već koristiš. Na kraju, dva sloja maskare omogućuju bolju postojanost i manje razmazivanja tijekom dana.

Ako si jedna od onih djevojaka koja se bori s ravnim trepavicama, ovaj trik bi ti promijeniti svakodnevnu rutinu. Ova jednostavna metoda ne samo da će ti uštedjeti vrijeme i živce, već će ti pružiti i one savršeno uvijene trepavice koje si oduvijek željela. Isprobaj ovu tehniku i uživaj u svojim prekrasnim trepavicama bez muke.

Kirsten Addison - 2 Cure su otkrile novi način kako do dugih i uvinutih trepavica – evo što stavljaju prije maskare

uvijene trepavice bez uvijača bez oštećenja TikTalkerica tiktokerica elia

Još vijesti