Galerija Teodora Džehverović - 2 Teodora Džehverović - 1 Teodora Džehverović - 3 +3 Teodora Džehverović - 4

Teodora je od nedavno opet solo nakon što je prekinula vezu s košarkašem Ninom Čelebićem. Očito je u toj vezi ponešto naučila jer se svim svojim ženskim pratiteljicama dala savjet o odabiru dečka.

Iako je nedavno prekinula vezu i ne želi javno previše pričati o tome, ipak je spremna pričati o ljubavi i vezama općenito. Svojim je pratiteljicama podijelila savjete o vezama i pronalasku dečka, a otkrila je i kakav je to njen savršen dečko. Kriterije kakve si je za dečka postavila ona, trebala bi slično napraviti i svaka druga cura i ne pristajati na ništa manje od onoga što zaslužuje.

Hailey, Taylor i Selena Hailey Bieber na ružan način pokazala što misli o Taylor Swift: Reagirala Selena Gomez, zbog provokacija Kylie Jenner

Kako piše Idjtv, na Instagram storyju je opisala svog savršenog dečka, a on zvuči ovako: „Kod dečka gledam da, na prvom mjestu, ne bude 'paćenik' kojeg svaka malo ljepša djevojka može imati. Treba biti pažljiv, da imamo iste poglede na budućnost, da razumije moj posao, da bude svjestan koga ima pored sebe. Bitno mi je naravno da bude ostvaren i zadovoljan sobom. Novci od muškarca mi ne trebaju jer ne postoji to što ja ne mogu stvoriti i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju“.

 

 

To što je ona napisala zvuči kao puno, ali takve bi kriterije trebala postaviti svaka djevojka i ne pristajati na ništa manje. Kasnije je svojim pratiteljicama dala i još jedan savjet, točnije napisala im je zašto kod biranja dečka treba biti mudar i ne pristati na bilo koga: „Muškarac kojeg odabereš za svog životnog partnera imat će utjecaj na sve dijelove tvog života: na tvoje mentalno zdravlje, na tvoj mir, na količinu ljubavi u tebi, na tvoju sreću, na snagu s kojom se nosiš kroz loše, nekad i tragične situacije, na tvoj uspjeh…i još mnogo, mnogo toga. Zato, biraj mudro“ . Nekada je bolje biti solo, nego biti u vezi s nekim s kim nisi sretna i tko se prema tebi ne ponaša lijepo i s poštovanjem.

Kendall Jenner i Nariah Nicolle Kendall Jenner ima blizanku? Na modnoj pisti bi ih bilo lako zamijeniti koliko slično izgledaju

 

Teodora Džehverović o dečkama o vezi savjeti

Još vijesti