Hailey, Taylor i Selena

Čini se kako je nova drama na pomolu i to na relaciji Hailey Bieber i Taylor Swift, a u cijelu se priču uplela i Selena Gomez. Selenina je pak reakcija vrlo vjerojatno prouzrokovana očitim provociranjem Kylie Jenner. 

Zaplet dostojan meksičke sapunice. Pa krenimo redom!

Na TikToku je isplivao stari video showa „Drop the Mic“ u kojem su voditeljski par bili Hailey Bieber i Method Man. U objavi vidimo trenutak u kojem se Method Man referirao na Taylorin album iz 2017. „Reputation“

 

@duckcopycat0 Esto es Hailey 🐍 Bieber🐍🦆🐀 #haileybieber #taylorswift #obssessed #selenator #selenators #jelena #haileycopycat #exposing #rarebeautyblush #jaileyisfake #taylena #haileyisobsessedwithselena #haileyduck #kyliejenner #haileycopyselena #rarebeauty #swiftie #cardigantrend #haileycopysel #selenagomez #selenator #cancelhaileybieber #exposinghaileybaldwin #taylorsversion #haileyduckwin ♬ Karma - Taylor Swift

 

„Izvest će se rap bitka jedan na jedan, puna najzlobnijih tekstova o slavnoj osobi od posljednjeg albuma Taylor Swift“, rekao je reper, na što je Hailey reagirala vrlo neugodno i kao jedna TV voditeljica, totalno neprofesionalno.

Nakon što je čula Taylorino ime, Hailey je slegnula ramenima, otvorila usta i pokazala prstom prema ždrijelu te napravila grimasu kao da će povratiti.

Ovo je prava Hailey Bieber, matona (španjolska riječ za nasilnika), nasilnica“, stoji u videu, uz emotikon zmije.

Očito je da Hailey ne voli Taylor. Mogući razlog tome je što je Taylor jako dobra prijateljica sa Selenom Gomez, bivšom velikom ljubavi njezina supruga Justina Biebera.

No, priča tu ne staje. Naime, navedenu TikTok objavu uočila je i Selena Gomez koja je odmah stala u obranu svoje prijateljice Taylor.

„Žao mi je, moja najbolja prijateljica jest i nastavlja biti jedna od najboljih u igri“, komentirala je Selena i zaradila hrpu lajkova.

 

 

 

Show „Drop the Mic“ emitirao se od listopada 2017. do ožujka 2019. godine, a strani mediji pišu kako je scena iz ove emisije nastala je u srpnju 2018. godine.

Zasigurno se pitate odakle takva reakcija Selene Gomez, nakon što se pred par mjeseci slikala zagrljena s Hailey. Čini se da stare ratne sjekire ipak nisu zakopane, jer cure se svako malo „bockaju“ preko društvenih mreža. Hailey i njezina frendica Kylie Jenner očito su ismijavale Selenu.

 

 

Naime, Selena se nedavno požalila na društvenim mrežama kako je previše plastificirala obrve, a nakon toga je Kylie na svojem Instagramu objavila svoju fotku uz tekst: „Je li ovo bila nesreća?“ i tekst je postavila baš na svoje obrve. Onda je podijelila fotku savršenih Haileyinih obrva pa su ljudi protumačili kako je i više nego očito da se referira na Selenu.

Vrlo djetinjasto, odrastite cure!

 

Zaplet dostojan sapunice sukob Taylor Swift Hailey Bieber i Selena Gomez Kylie Jenner provocira Selenu

Još vijesti