Taylor Swift

Taylor je sada već neko vrijeme na turneji i postoji par stvari koje su iste na svakom koncertu koji je održala – većina pjesama koje pjeva i odjevne kombinacije koje nosi. Za svaku eru, tj. svaki album, ima i pripadajući outfit koji ne mijenja. Sve do sada.

Ukoliko si na Taylor Swift strani TikToka i pratiš njene koncerte po Americi, vjerojatno si do sada već dobro upućena u to kako jedan njen koncert izgleda. Od pjesama koje pjeva do odjevnih kombinacija koje nosi. Presvlači se dosta puta i svaki je outfit koji nosi vezan za svoju eru koju predstavlja. Održala je već gomilu koncerata, a outfiti su uvijek isti. Sve do sinoćnjeg koncerta. Fanove je dočekalo pravo iznenađenje, točnije, nekoliko njih. Prvo je iznenađenje bila nova garderoba i to čak nekoliko novih komada. Bodi koji nosi za „Midnights“ eru je postao još izazovniji nego prije.

 

@melsybels MOTHER???!!!? #midnights #erastour #midnightrain #midnightraintaylorswift #erastouroutfits #erastourtaylorswift #newoutfit #taylorswift #newoutfiterastour ♬ original sound - melody (taylor’s version)

 

A osim njega, nekoliko je haljina kakve inače nosi sada postalo plavo. Haljine za eru „Speak Now“ i „Folklore“ nisu bile u svojim uobičajenim bojama. Tako da je zapravo imala tri nova outfita sinoć! Zašto? S Taylor nikada ništa nije bez razloga. Sve je to bilo dio najave novog albuma – „1989 (Taylor's Version)“ je sljedeći koji dolazi!

 

@adamtheflop 1989 TV IS COMING #taylorswift #swiftie ♬ original sound - Adam Barrera

 

Hoće li nastaviti nositi te outfite i na sljedećim koncertima ili će se odmah vratiti na stare? Vidjet ćemo! Svi koji su bili na koncertu sinoć su ostali oduševljeni s ovih nekoliko iznenađenja.

 

 

Taylor Swift KVIZ: Koja si Taylor Swift era?

Taylor Swift Životne lekcije koje nas je naučila Taylor Swift kroz svoje pjesme

Taylor Swift eras tour eras turneja novosti nova odjeća novi outfiti na turneji iznenađenja

Još vijesti