Alix Earle

Američki tabloidi već neko vrijeme šuškaju kako jedna od najpopularnijih influencerica i TikTokerica izlazi s Braxtonom Berriosom, nogometašem Miami Dolphinsa.

Sve je krenulo početkom svibnja, nakon što su njih dvoje viđeni na nekim događanjima. Međutim, posljednjim objavama na TikToku Alix je ljudima zagolicala maštu.

Ovih je dana naime boravila u Hamptonsu, gdje je prisustvovala Palm Tree Music Festivalu, o čemu je redovito izvještavala pratitelje. Međutim, u TikTok objavi na kratko možemo vidjeti kako grli i ljubi nekog dečka, kojem je vješto sakrila lice od kamera.

 

@alixearle The ending of me munching 😭👹 #diml #palmtreemusicfestival #hamptons ♬ Young Folks - Shindig Society

 

Ljudi su joj u komentarima ipak pisali kako su prepoznali Braxtona. Čak i na službenoj Instagram stranici glazbenog festivala možete pronaći fotku sretnog novopečenog para u zagrljaju, a društvenim mrežama kruži i kratki video njih dvoje na kojem se vidi kako uživaju plešući.

Alix i Braxton/Instagram/palmtreefestival

Braxton Berrios nedavno je prekinuo sa Sophiom Culpo, također influencericom i modelom i to nakon tri godine veze. Je li možda lijepa Alix bila razlog razlaza s dugogodišnjom djevojkom? To nam ostaje samo nagađati, jer nitko se još nije oglasio po pitanju svega ovoga. Dapače, ni Braxton ni Alix nisu službeno potvrdili svoju vezu, mada je i više nego očito da izlaze zajedno. 

alix earle tiktokerica Alix Earle Alix Earle ima novog dečka Alix Earle u vezi Alix Earle i Braxton Berrios nogometar Braxton Berrios sophia culpo Palm Tree Music Festival

Još vijesti