Alix Earle

Alix Earle trenutačno je jedna od najpopularnijih influencerica na svijetu.

22-godišnjakinja koja je preko noći postala internetska senzacija, iskoristila je svoju popularnost na društvenim mrežama kako bi ukazala na problem korištenja raznih beauty filtera.

U kratkoj objavi na TikToku pokazala je razliku kako njezina koža izgleda dok je s filterom i bez filtera s naslovom: „Vaša koža je normalna: filter za ljepotu može sakriti puno“.

 

@alixearle

Anyone out there feeling insecure about your skin just know its normal and it gets better 🫶🏼

♬ golden hour - Ruel Remix - JVKE

 

Time nas je podsjetila koliko društvene mreže mogu biti nestvarne pa kako se zbog njih možemo puno puta osjećati loše u svojoj koži. Često puta smo nezadovoljne svojim licem ili tijelom, zato što ne izgledaju onako kao kod drugih. No, beauty filteri mogu napraviti to da svačija koža izgleda savršeno i sjajno, čak i onda kada to nije tako.

Ispod videa u kojem pokazuje kako se i sama bori s aknama, Alix je ostavila važnu poruku.

„Svatko tko se osjeća nesigurno u vezi sa svojom kožom, neka samo zna da je to sve normalno i da postaje bolje“, napisala je ona uz emotikone srca i sklopljenih ruku.

„Borim se s aknama od srednje škole i znam koliko se užasno možeš osjećati. No, to se događa svima, nemoj se stresirati“, napisala je još ispod u komentarima i zaradila hrpu lajkova i pozitivnih komentara.

Fanovi su je pohvalili zbog otvorenosti te su se složili kako će svojim priznanjem pomoći mnogim djevojkama koje se osjećaju nesigurno.

Ljudi zato i vole Alix, jer je otvorena u vezi s temama, koje mnogi drugi pokušavaju sakriti.

 

alix earle borba s aknama ali earle i akne društvene mreže nestvarne beauty filteri filteri za ljepotu problem korištenja filtera za ljepotu

Još vijesti