Blake Lively na Met Gali

Met Gala je jedan od najvećih modnih događaja godine. Biti pozvan na ovo događanje je za slavne osobe prava čast, a čak ni to što si slavna osoba ne garantira da ćeš biti pozvan. Organizatorica Anna Wintour je vrlo stroga kod slaganja liste gostiju.

Na Met Galu su prije išli samo slavni poput glumaca, pjevača, javnih osoba koja se u nešto veliko postigle…a u novije vrijeme viđamo i sve više influencera. U svakom slučaju, da bi netko dobio pozivnicu mora biti poznata javna ličnost s velikim brojem fanova. Čak ni ako zadovoljiš oba kriterija ne znači da ćeš biti pozvana. Pozivnica nema puno, a tko će ih dobiti koje godine zna samo glavna organizatorica Anna Wintour. Iako se nikada ne zna tko će sve doći na Met Galu, zna se tko sigurno neće. Neke su slavne osobe dobile ban i neće više biti pozvane, a neke su bile i rekle da to nije za njih te da više ne planiraju ići. Evo koga to sigurno više nećemo vidjeti na crvenom tepihu Met Gale.

Blake Lively na Met Gali Kako doći do Met Gale? Postoji čak 11 načina na koje možeš postati jedan od gostiju

1.Donald Trump
Kada je gostovala u talk showu Jamesa Cordena, on joj je postavio pitanje koje se odnosilo upravo na ovu temu. Na pitanje koga nikada ne bi pozvala na Met Galu, Anna Wintour nije okolišala i priznala je da se Donald Trump nikada neće pronaći na listi uzvanika.

 

 

2.Demi Lovato
Demi nije zabranjeno da dođe, ali je rekla da više nema šanse da ide tamo. Posljednji put kada je bila, nije se baš dobro provela. U intervjuu za Billboard je ispričala da je jedna slavna osoba bila stvarno grozna prema njoj, da su svi bili u grupicama i da se osjećala baš neugodno. Nadodala je da su svi tamo fake.

 

 

3.Zayn
Za Zayna ovakvo događanje jednostavno nije nešto u čemu uživa i ne želi više ići. Prije mu je možda bilo zanimljivo, ali sada bi radije bio kod kuće i radio nešto pametno nego se uređivao satima i našetavao po crvenom tepihu. Nije za njega i to je to.

 

 

4.Lili Reinhart
Lili je rekla kako vjeruje da nema šanse da će ikada više dobiti pozivnicu. Bila je prošlih godina i zadivila je odjevnim kombinacijama, ali kako je u javnosti pričala protiv Met Gale, sigurna je da je od njenih pozivnica to to. Otvoreno je pričala koliko je Kim Kardashian na Met Gali bila grozan primjer svim curama jer se doslovno izgladnjivala kako bi stala u haljinu da zadivi sve. Lili je javno poslala poruku svima da prestanu podržavati takve slavne osobe.

 

 

5.Amy Schumer
Svojom voljom ni Amy ne želi više ići na ovo događanje. Ne sviđa joj se, tvrdi da je to događanje gdje se svi samo prave, imaju glupe besmislene razgovore i da nju moda uopće toliko ni ne zanima da bi joj i taj dio bio zanimljiv.

 

 

Odjevne kombinacije s Met Gale 2023: Što su nosile Kardashian sestre i kako je Rihanna opet ukrala show Kendall Jenner i Billie Eilish Dua Lipa Cara Delevingne +20 Kendall Jenner

met gala Slavne osobe neće nikada ići na met galu slavni koje nećemo vidjeti na met gali ne žele ići neće biti pozvani na met galu

Još vijesti