Blake Lively na Met Gali

Met Gala je THE događaj. Onaj na koji svatko želi ići, ali samo će rijetki biti pozvani. Priča se da čak ove godine ni Kardashian-Jenner sestre neće dobiti pozivnicu. Iako je teško doći do pozivnice, postoji puno načina na koja se to može ostvariti.

Tko zna! Možda ćemo za par godina pisati o tvom outfitu s Met Gale. Dok je prije crveni tepih na ovom događanju bio rezerviran isključivo za najveće zvijezde, sada na njemu sve češće viđamo i razne influencere, kao i neke ljude za koje nemamo pojma tko su. Da, do pozivnice je teško doći, ali ne i nemoguće. Pogotovo kada uzmeš u obzir da postoji 11 načina na koja možeš postati jedan od gostiju. Čak 11! Nećemo te zavaravati, niti jedan od tih načina nije jednostavan, ali ne i neizvediv. Met Gala je inače događanje koje organizira Anna Wintour i zapravo se radi o humanitarnom događanju na kojem se prikupljaju sredstva za Metropoliran Musem of Art u New Yorku, a posebno njihov odjel za kostime.

Odjevne kombinacije s Met Gala koje su do sada ostavile najveći dojam: Ove su bile pun pogodak [FOTO] Met Gala Kim Kardashian u crnom od glave do pete Katy Perry je postala luster +12 Zendaya kao Pepeljuga u čarobnoj haljini

Svake se godine održava u svibnju i ima tematiku po kojoj se posjetitelji trebaju odjenuti. Ove je godine Met Gala 1. svibnja, a tema je „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty“. Jedva čekamo vidjeti što će slavni odjenuti! A do tada, pogledaj svih 11 načina na koje i ti možeš postati jedan od gostiju Met Gale.

1.Ako doniraš hrpu novaca
I vremena muzeju Metropolitan Museum of Art. Najveći donatori, koji su dali novce za muzej, mogu završiti s pozivnicom čak i ako nisu slavni glumac ili pjevač.

2.Ako si slavna osoba
Slavni glumci, pjevači ili modeli dobivaju također pozivnice, što je jedan od najpoznatijih načina za biti pozvan, za koji svi znamo.

 

 

3.Ako si u vezi s pjevačem koji nastupa na Met Gali
Tako je Kim Kardashian došla do svoje prve Met Gale. Kanye West je nastupao, a iako je Kim tada još bila puno manja zvijezda, dobila je pozivnicu jer je bila s njim u vezi. I od tada je svake godine nastavila dobivati pozivnice.

Bella Hadid Bella Hadid otkrila zbog koje haljine na crvenom tepihu nije mogla disati i crnilo joj se pred očima

4.Ako postaneš zvijezda društvenih mreža
Na Met Gali su prijašnjih godina završile i Addison Rae i Dixie D'Amelio, a niti jedna niti druga nisu poznate po ničemu osim što su zvijezde TikToka. Uvijek su u kategoriji influencera s najviše pratitelja, svi o njima pričaju – i eto pozivnice.

5.Zaposli se u časopisu Vogue
Da, ovako ćeš morati tamo raditi, ali mala je to cijena za platiti. Naravno, nisu pozvani neki radnici na nižim pozicijama. Morat ćeš se popeti do titule urednika da bi dobila pozivnicu.

6.Ako si u vezi s nekim od super slavnih osoba
Dečko ti je Shawn Mendes? Ili Harry Styles? Super! Čak i ako ti nisi sama veliki celebrity, zbog toga što je osoba s kojom si u vezi, možeš završiti na ovom događanju.

 

 

7.Ako radiš za firmu koja je sponzor Met Gale
Velike firme poput Amazona, Guccija i raznih drugih brendova su svake godine i sponzori Met Gale. Nisu uvijek isti sponzori, a ako je nekada sponzor firma u kojoj radiš, imaš šanse!

8.Može se kupiti i ulaznica
Navodno se može kupiti i ulaznica, ako ti Anna Wintour to dozvoli, jer ako želiš ulaznicu, morat ćeš za to moliti upravo nju. I ako ju čak i namoliš da ti da ulaznicu, trebat ćeš ju platiti nekih 25.000 funti, a s obzirom da je zadnjih godina sve poskupjelo, možda i više.

9.Ako radiš za slavnu osobu koja je pozvana
Možda si asistent neke slavne osobe, ili si njena osoba za odnose s medijima. To je prilika da se i ti uguraš na Met Galu.

 

 

10.Ubaci se u obitelj Anne Wintour
Anna uvijek na Met Galu vodi i svoje kćeri. Ukoliko si si s njima jako bliska i postaneš obiteljski prijatelj, mogla bi se i ti naći na popisu gostiju.

11.Ako radiš na Met Gali kao konobar
Nećeš baš moći prošetati tepihom, ali ćeš biti u društvu zvijezda i vidjeti sve iz prve ruke. Drugačiji si tip gosta, ali ovo je i dalje velika stvar jer si tamo. S obzirom da se radi o fensi večeri, naravno da treba i hrpa konobara. Koji će konobari raditi na Met Gali određuje Annin privatni kuhar Hank Tomashevski.

Što se nosilo na Met Gali 2022: Kylie Jenner se osramotila, a Blake Lively je bila najljepša [FOTO] Met Gala 2022. Gigi Hadid je bila pravi hot mess Kendall Jenner je prošetala svoje izblajhane obrve +13 Billie Eilish je oduševila u Bridgerton izdanju i najužem korzetu ikad

met gala kako sudjelovati kako biti pozvan načini gost met gale tko može biti gost kako doći do pozivnice

Još vijesti