Proslava 31. rođendana Selene Gomez

Selena je za svoj 31. rođendan priredila veliki party, a na njemu su bila i neka poznata imena iz svijeta showbusinessa, poput Paris Hilton i Christine Aguilere.

Za svoj je rođendan doslovce blistala. Obukla je crvenu mini haljinu bez naramenica, s cvjetnim aplikacijama. Na nogama je imala crne sandale s remenčićima. Elegantna podignuta punđa upotpunila je cijeli look.

Kako su je ljudi stalno pitali što je to što bi željela za svoj rođendan, na svom je Instagram profilu otkrila jedinu želju koju ima za taj poseban dan.

 

 

„Nemojte mi ništa kupovati, ali ako želite učiniti nešto za moj rođendan, donirajte 'Rare Impact Fund'. Ako imate mogućnosti, razmislite o donaciji, kako biste nam pomogli da nešto promijenimo“, pozvala je Selena obožavatelje na svom Instagram profilu.

Što je zapravo „Rare Impact Fund“?

Riječ je o fondu koji je Selena Gomez pokrenula preko svog kozmetičkog carstva „Rare Beauty“. Cilj navedenog fonda je smanjiti stigmu povezanu s mentalnim zdravljem te omogućiti mladima pristup resursima koji su i potrebni. Na stranicama fonda je navedeno kako u narednih 10 godina imaju u cilju prikupiti 100 milijuna dolara.

„Zbog vas smo uspjeli podići svijest i povećati pristup uslugama mentalnog zdravlja za mlade“, napisala je ova zvijezda te ostavila link na stranicu za donacije.

 

Selena Gomez mentalno zdravlje Proslava rođendana rođendanske želje rare impact fund

Još vijesti