Selena Gomez bez šminke

Selena Gomez objavila je na Instagramu selfie bez šminke i označila Miley Cyrus.

U opisu fotke je napisala „Violet chemistry“, čime je podržala Mileyin osmi studijski album „Endless Sumer Vacation“. U stihovima pjesme se spominje „ljubičasta kemija“ pa je Cyrus ostavila emoji srca u komentarima.

 

 

Selena je još jednom pokazala kako izgleda bez trunke šminke i koliko je prirodno lijepa. Možda biste rekli „no big deal“, još jedan Selenin selfie bez šminke. No u svijetu filtera i fotošopiranja fotki do savršenstva, obožavamo što zvijezda njenog kalibra objavljuje toliko jednostavne fotke i pokazuje da izgleda kao i svi mi drugi.

Ako još niste, evo par razloga zašto biste trebali zapratiti Selenu na društvenim mrežama.

1. Vrlo je prirodna

Kao što smo već rekli, nije nerijetko da Selena izbaci no makeup selfije. Samim time što u svijetu savršenih ljudi koje vidimo na društvenim mrežama, vidimo nekog sa svim manama i vrlinama, usvajamo poruku da je sasvim uredu biti nesavršen. Selena nas uči da se volimo, da se osjećamo lijepo i ugodno u svojoj koži.

 

 

2. Suprostavlja se bodyshamingu

Zbog autoimune bolesti i lijekova koji uzima, Selena ima koji kilogram više nego pred par godina. To je bio povod internetskim zlobnicima i trolovima da je ismijavaju, pogotovo kad su svjetlo dana ugledale neke paparazzo fotke nje u kupaćem kostimu. Iako su je nekada pogađali komentari totalnih nezanaca na društvenim mrežama, Selena je itekako sazrela i zna da ne treba raditi ništa drugo osim voljeti sebe, brinuti se o svom poslu, obitelji, prijateljima i pravim obožavateljima.

 

 

3. Govori o mentalnom zdravlju

Krajem prošle godine Selena je objavila dokumentarac „My Mind & Me“ u kojem prikazuje svoje unutrašnje borbe. Na društvenim mrežama također skreće pozornost o važnosti mentalnog zdravlja i govori o svojim problemima s bipolarnim poremećajem, anksioznošću i depresijom. S obzirom kako su problemi s mentalnim zdravljem do pred par godina bili tabu tema, dobro je da jedna javna osoba progovara o toj problematici i diže svijest u društvu o različitim stanjima s kojima se mnogi bore, a da nisu niti svjesni ili još gore - svijesni su, ali se srame potražiti pomoć. 

 

 

4. Naučila nas je kako biti iznad sukoba

Iako je priča s Justinom za Selenu odavno završila, čini se kako njegova sadašnja supruga Hailey i njezina prijateljica Kylie i dalje imaju potrebu zadirkivati. Hailey i Kylie ismijavale su Selenu na društvenim mrežama, zbog čega su Selenini fanovi podivljali i počeli ismijavati ovaj dvojac pa su cure ubrzo postale najomraženije osobe na internetu. Umjesto da se naslađuje, Selena je zamolila fanove za ljubaznost i za smirivanje strasti. Time je pokazala da je zrelija od Kylie i Hailey i da se neće spuštati nisko i na provokacije odgovoriti provokacijama i uvredama.

 

@laurenisgossip

Selena is standing up for Hailey during all of this while Justin stays silent….Hailey girl 🚩🚩🚩

♬ original sound - Lauren | Pop Culture Gossip

 

 

Selena Gomez selfie bez šminke nomakeup selfie Selena Gomez zašto zapratiti Selenu Gomez Selena Gomez nadahnuće

Još vijesti