Selena Gomez

Selena Gomez gostovala je u popularnoj američkoj radijskoj emisiji „Ellen K Morning Show“. Na intervjuu se pojavila sa slomljenom rukom pa ju je voditeljica logično upitala što se to dogodilo.

„Voljela bih imati cool priču kako sam spasila nečiji život ili tako nešto“, našalila se Selena.

 

 

„Bila sam u dugoj haljini. Bila je to ljetna haljina i hodala sam od auta do kuće i spotaknula se“, otkrila je Selena.

Voditeljica Ellen rekla joj je kako je imala stvarno sreće što nije polomila i zube, na što joj je Selena odgovorila da su joj isto komentirali i liječnici u bolnici, nakon što su je operirali.

„Pretpostavljam da postoji dobra strana svega, ali ovo stvarno nije zabavno“, dodala je pjevačica, podižući ruku i pokazujući gips.

Bila je to nezgoda koja se može svakome dogoditi. No vjerujemo da će Seleni raspoloženje popraviti činjenica da je njezina nova pjesma „Single Soon" debitirala na ljestvici Spotify Globala, zauzevši drugo mjesto, odmah iza Miley Cyrus i „Used to be Young". 

Selena Gomez Novi Instagram rekord: Selena Gomez zbog drame s Hailey Bieber ima veliki razlog za slavlje

Selena Gomez bez šminke Selena Gomez objavila selfie bez šminke i oduševila: Četiri razloga zašto volimo pratiti tu curu na društvenim mrežama

 

Selena Gomez ruka u gipsu selena gomez slomila ruku selena gomez operacija pjesma signle soon spotaknuti se o haljinu nezgoda i lom ruke

Još vijesti