Kendall Jenner i Billie Eilish

Tema Met Gale se otkriva mjesecima unaprijed kako bi gosti imali vremena pronaći odgovarajuće outfite. Najčešće se radi o dizajnerskim komadima napravljenima nekada posebno za ovu priliku s obzirom na tematiku za tu godinu.

Obožavamo Met Galu! Svake godine slavne osobe iznenade svojim odjevnim kombinacijama i jedva čekamo vidjeti što će odjenuti za njeno sljedeće izdanje. Otkrivena je tema, a ona će biti: „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion“. Tema „Uspavanih ljepotica“ se ne odnosi na Disney princeze ako si to prvo pomislila. Ne, ne, ne – pod uspavane ljepotice misle na arhivske haljine poznatih dizajnera koje će za ovu prigodu biti izložene. To su haljine koje su davno prošetale modnim pistama i koje su u krhkom stanju i čuvaju se u posebnim uvjetima. Njih više nitko ne može odjenuti jer bi se vjerojatno uništile. Gosti Met Gale će dobiti jedinstvenu priliku prošetati „modnim muzejom“ i vidjeti divne kreacije nekih prošlih vremena.

 

 

Slavni neće moći nositi te haljine. Morat će u suradnji s dizajnerima koji će ih oblačiti pronaći kreativne načine kako rekreirati njihove detalje ili njih, bez da to naravno bude čista kopija. Morat će pronaći način kako u njih udahnuti novi život na svoj način.

Odjevne kombinacije s Met Gale 2023: Što su nosile Kardashian sestre i kako je Rihanna opet ukrala show Kendall Jenner i Billie Eilish Dua Lipa Cara Delevingne +20 Kendall Jenner

Kao i svake godine, Met Gala će se održati na proljeće, a ovog će puta to biti 6. svibnja 2024. godine.

met gala 2024 tema met gale kad se održava met gala modni događaj godine najava

Još vijesti