Mason Disick

Kardashian-Jenner obitelj ima profile na svim društvenim mrežama i posvuda su aktivni. Naravno da imaju ljude koji im vode društvene mreže i da iza svake njihove objave stoji cijela strategija.

Svoj je prvi profil na Instagramu napravio i Mason Disick, sin Kourtney Kardashian i Scotta Disicka. Svatko tko prati reality emisiju ove obitelji zna da je Kourtney dosta oštra kao majka i da ne dopušta svojoj djeci puno toga. Mason Disick je izgleda sada dobio dozvolu da napravi svoj Instagram profil! Ima 14 godina, a iako je profil tek napravio prije jednog dana, već na njemu ima 405.000 pratitelja. I Kourtney je na svoj story stavila objavu da je došao na Instagram i napravila mu malu promociju.

 

 

Kao i svaki član Kardashian-Jenner obitelji, i Mason će nema sumnje postati popularna ličnost na društvenim mrežama. Stavio je za sada samo tri objave, a fanovima će ovo biti novi prozor u svijet najpopularnije obitelji na svijetu.

Objava Kourtney Kardashian

Mason nije više toliko u fokusu "The Kardashians" emisije, a svi kojima je on posebno zanimljiv, sada će ga moći pratiti i na Instagramu.

 

 

Već je dobio i plavu kvačicu! Zbog toga što nije punoljetan, profil mu je ipak na neke načine ograničen pa mu tako pratitelji neće moći ostavljati komentare. Jedini profili koje Mason za sada prati su oni od članova vlastite obitelji.
 

Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian objavila fotku i završila kao predmet ismijavanja – "Obriši to prije nego se svi probude“

Kim Kardashian - 1 Životne lekcije koje nas je naučila Kim Kardashian: Njih 7 te definitvno mogu svakondnevno inspirirati

kardashian jenner obitelj Mason Disick instagram napravio profil novi profil na instagramu

Još vijesti