Kim Kardashian i njezin novi dečko

Kim Kardashian prisustvovala je tradicionalnom „White partyju“ milijardera Michaela Rubina, koji se svake godine održava u Hamptonu.

Riječ je o zabavi koja slovi kao najglamurozniji tulum sezone, a koja okuplja sva velika imena iz svijeta show businessa i američkog javnog života. Svi moraju poštovati dress code i svi su običeni u bijelo.

Iako je party održan pred nekoliko dana, glasine vezano uz Kim Kardashian ne prestaju jenjavati. Naime, na tome su luksuznome partyju svi primijetili kako je ona bila i više nego bliska s američkom nogometnom zvijezdom Tomom Bradyjem i bivšim suprugom Gisele Bündchen.

 

 

Prema Daily Mailu, neimenovani je izvor rekao kako su bili „super koketni jedno s drugim“ i potvrdio da su „viđeni tijekom dana zajedno na plaži, a onda opet kako plešu noću“. Izvor blizak reality zvijezdi za New York Post je potvdio kako je Brady „točno Kimin tip muškarca“.

 

 

Društvenim mrežama čak kruži i fotka Toma i Kim s partyja. Po fotki se ne može ništa naslutiti ili zaključiti, jer vidimo njih dvoje kako stoje jedno pored drugog, okrenuti leđima od kamere. 

No, navodno je Tom prije pomogao Kim Kardashian u pronalaženju nekretnine na Bahamima. Prema pisanjima američkih medija, Kim je kupila nekretninu pored Bradyjeve te su oni na Bahamima susjedi.

Iako to s kim izlazite, zabavljate se i družite, ne bi trebala biti ničija stvar, kada ste slavna osoba, onda je vaš privatni život predmet zabavljanja javnosti.

Tako se društvene mreže nikako ne mogu smiriti od informacija i nagađanja da su Kim Kardashian i Tom Brady skupa.

 

 

Reakcije su uglavnom negativne i ljudi krive Kim što se druži s omiljenom zvijezdom američkog nogometa. Neki čak spominju i „prokletstvo Kasdashianki“, odnosno teoriju koja kruži po društvenim mrežama i tiče se svih onih muškaraca koji su bili u vezi s Kardashiankama ili Jennericama, a kojima su stvari u životu nakon prekida s njima - krenule nizbrdo. 

 

 

Kim Kardashian i Tom Brady Kim Kardashian ima novog dečka Kim Kardashian tračevi white party kim kardashian prokletstvo kardashianki reakcije na novu vezu kim kardashian

Još vijesti