Galerija Niko Čuturić - 5 Niko Čuturić - 1 Niko Čuturić - 2 +4 Niko Čuturić - 3

Niko Čuturić je svima poznatiji po svom imenu s društvenih mreža Ko je Niko, a sigurno si se i ti već više puta dobro nasmijala na njegove videe. Sada se malo sam našalio na svoj račun.

Svaki će se komičar znati našaliti i na svoj račun, a Niko je sada dobro nasmijao pratitelje, ovog puta s fotkama. Ima svoj prepoznatljiv izgled i da ga sretneš na ulici, sigurno bi ga prepoznala. Nedavno je promijenio frizuru i skratio kosu, ali nešto što ne dira je njegova brada. Možda si već imala prilike primijetiti, ali razlika na dečkima kada imaju bradu vs. kada ju obriju zna biti drastična. Ona je na neki način kao šminka curama – bez nje izgledaju kao nova osoba. Niko se sada malo našalio i pokazao kako bi izgledao da skroz obrije bradu. Njegov je jedini komentar bio: "Bože me sačuvaj".

Niko Čuturić - 6

Totalno druga osoba, a po njegovoj reakciji, rekli bismo da ovo nije transformacija koju će stvarno i realizirati. Objavio je još nekoliko storyja kasnije pa je vjerojatno da je koristio samo filter i da nije zapravo ovo napravio.

 

 

Izgleda li tebi Niko bolje bez brade ili s bradom?

Izgleda li ti Niko bolje bez brade ili s bradom?

Ukupno glasova:

Niko Čuturić „Milo, ti znaš da si ti muško?“ Niko s profila „Ko je Niko“ o smiješnoj situaciji koju je imao nedavno

Lord Zeks Željko i njegova baka odglumili tipičnu tursku seriju i sve dobro nasmijali: "Svaka turska serija be like…"

ko je niko niko čuturić bez brade našalio se na svoj račun kako bi izgledao bez brade tiktoker influencer

Još vijesti