Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence je izvanredna glumica i ne možemo nikoga drugoga zamisliti u ulozi Katniss u „Hunger Games“ trilogiji. Ipak, u dva je slučaja ostala bez velikih uloga. Evo za koje je to filmove dobila odbijanje.

Ako misliš da slavnima sve ide po planu zato jer su slavni i imaju brdo novaca, e pa u krivu si. Nekada ni slava ne pomaže da bi dobili što žele. Glumci, čak i oni super popularni, često ostanu bez uloga u filmu koje žele. To se dogodilo i Jennifer Lawrence. U novom je intervjuu otkrila za koje je to dvije velike uloge išla na audicije, ali su ju istog trena odbili. Jedno od tih odbijanja ju je posebno boljelo!

Cara Delevingne Znakovi da netko ima anksioznost: Cara Delevingne otkrila par znakova koji su njoj promaknuli

Bila je gost na podcastu The Rewatchables, kojeg možeš poslušati na Spotifyju. Ispričala je da je otišla na audiciju za „Sumrak“ za ulogu Belle, ali istog trena su joj urušili te snove i rekli da ništa od toga. To je bilo prije nego što je postala Katniss. Iako je tada bila tužna, nekih godinu dana kasnije joj se sreća okrenula kada je dobila ulogu u „Hunger Games“.

U jednom od starijih intervjua otkrila je i da je htjela glumiti glavnu ulogu u „Alice in Wonderland“ i opet – ulogu nije dobila. Iako je bila razočarana što nije dobila ulogu u „Sumraku“, ovo odbijanje ju je posebno zaboljelo. Više od svih drugih. Jako je htjela raditi na projektu Tima Burtona, ali sudbina je imala drugačije planove. Ulogu je na kraju dobila Mia Wasikowska, a Jennifer je priznala da je to vjerojatno bila dobra odluka jer je ispalo da je Mia savršena za tu ulogu.

Wednesday i Bridgerton Koje su najgledanije Netflixove serije svih vremena? Top 10 najpopularnijih

Jennifer Lawrence Filmovi uloge propuštene uloge uloge koje nije dobila audicije za koje je uloge odbijena glumica

Još vijesti