Galerija Mirta Miler Mirta Miler Mirta Miler +2 Mirta Miler

Približava se Valentinovo, a to znači da ćemo u sljedećih par dana viđati sve više i više odjevnih kombinacija koje imaju crvene detalje, srca ili ružičaste tonove. Mirta je sa svojom kombinacijom oduševila.

Teško da će itko ovu kombinaciju moći nadmašiti. Mirta Miler inače oduševljava svojom šminkom, ali ovog je puta to palo u drugi plan. Ljudi se u komentarima ispod njene posljednje objave ne mogu nadiviti odjeći koju nosi. Totalno je u Valentinovo stilu, a izgleda i slatko i zavodljivo istovremeno.

Mirta Miler Nova manikura Mirte Miler svidjet će se svim curama koje ne vole obične nokte

Crvena boja, srca i ruže su nešto što nam svima prvo pada na pamet kada se spomene Valentinovo, a ona ima topić koji obuhvaća sve to u jednom. Nažalost, nije otkrila odakle je, a za cure koje vole DIY projekte, ovo može poslužiti i kao ideja da naprave same sličan ovakav korzet top.

 

 

Ovaj neobičan topić u kombinaciji s jednostavnijom suknjom izgleda itekako dobro, a bunda je samo točka na „i“. Možda nije outfit koji će svatko imati priliku nositi za Valentinovo, osima ako ideš na neko fensi i elegantno mjesto. Ipak, ovo bez problema možeš spremiti kao inspiraciju za outfit za neku drugu posebnu priliku. To što je u totalno Valentinovo stilu ne znači da se ne može primjerice nositi i za proslavu 18. rođendana kada dosta cura također želi izgledati ekstra.

Ako za Valentinovo želiš izgledati posebno: 15 odjevnih komada i ukrasa uz koje ćeš biti ekstra Majica sa srcima Torbica iz Pull & Beara Haljina iz Bershke +12 Naušnice iz Bershke

Mirta Miler mimiermakeup valentinovo outfit odjevna kombinacija za valentinovo ekstra inspiracija

Još vijesti