Galerija Madison Beer Madison Beer - 6 Madison Beer - 5 +3 Madison Beer - 4

Navodno svi imamo nekog blizanca negdje na svijetu koji izgleda identično kao i mi. Čak i celebovi. Sada se na TikToku pojavila jedna cura koja je identična Madison Beer. Da ih netko stavi jednu pokraj druge, ni najveći fanovi ne bi mogli pogoditi koja je koja.

Pjevačica Madison Beer je prezgodna i sigurno bi puno cura bilo sretno da izgledaju kao ona, a jedna je upravo ta srećkovića. Ona ne da izgleda kao Madison, nego joj je identična blizanka. Iako cure nisu ništa u rodu! Sve je osvojila na TikToku kada je počela objavljivati videe. Ljudi u komentarima redovito pišu da su na prvu mislili da je to video od Madison. Clarissa definitivno bez problema može proći kao Madison, pogledaj!

 

@clarissabeaa made us of this audio #fyp #foryoupage #trending #fy ♬ original sound - What’s Poppin? with Davis!

 

Čak i sami celebovi znaju reagirati na ovakve videe jer im je zabavno kada se pronađe neki njihov dvojnik, ali pjevačica se za sada još nije oglasila.

 

 

Iako u tome što su slične igra ulogu u šminka, ovog puta nije samo to u pitanju. Jer koji god video od Clarisse pogledala, i dalje vidimo lice od Madison Beer.

Slika nije pronađena Rihannina blizanka: Cura izgleda kao poznata pjevačica iako kaže da ona sama to nije primijetila

Slika nije pronađena Harry Potter je odrastao i postao zavodnik: TikToker koji izgleda identično kao ovaj lik osvaja fanove

madison beer dvojnica identične tiktok Izgled

Još vijesti