Galerija Miley Cyrus Miley Cyrus Miley Cyrus +1 Miley Cyrus

Obožavatelji Miley Cyrus primijetili su kako se pjevačica povukla iz javnosti.

Nakon objave studijskog albuma „Endless Summer Vacation“ u ožujku, ne zna se previše što se događa s njom poslovno ni privatno. Nema je na eventima, službenim događanjima, druženjima – nigdje. Možda bi neki rekli kako se samo zaželjela mira, no jedna je TikTokerica podigla buru u javnosti sa svojom teorijom kako je Miley možda ušla u kult.

Djevojka po imenu Michelle podijelila je informaciju kako je saznala na Twitteru da je Miley u kultu koja se zove „Modern Mystery School“ ili u slobodnome prijevodu „Moderna škola misterija“.

 

@michelletok fans are concerned after rumors allege that #mileycyrus joined a cult after dropping #endlesssummervacation ♬ original sound - michelle

 

„To je navodno organizacija koja obučava praktičare iscjeljivanja u tradiciji loze kralja Salomona“, rekla je Michelle dodajući da svi oni koji su se pridružili kultu potpisuju ugovore o tajnosti te o tome ne smiju nikome govoriti.

Michelle u videu pokazuje fotku Miley s neke dvije djevojke u zagrljaju, a koje su navodno bile iscjeliteljice u navedenoj školi ili kultu. Michelle tvrdi kako su se te djevojke upoznale s Miley u veljači, uslijed uspjeha singla „Flowers“ i kako su je one nagovorile da se pridruži kultu.

TikTokerica je čak podijelila svoju sumnju, koju dijeli i s drugim obožavateljima, a to je da Mileyin Instagram račun vodi nekakav pripadnik iz kulta.

„Njezinih prvih nekoliko objava o Flowersu bilo je puno ljubavi i osobno, a kako su tjedni prolazili, zvučalo je kao generirana umjetna inteligencija“, pojasnila je Michelle.

Činjenica je da je Miley u svibnju ostavila poruku obožavateljima kako će se maknuti od turneje i nastupa.

„Samo ne želim spavati u autobusu u pokretu. To nije ono što je najbolje za mene sada“, rekla je tada Miley na svom Instagram profilu. 

 

 

Utemeljitelj „Moderne škole misterija“ je Gudni Gudnason, a na njihovim službenim internetskim stranicama pojašnjavaju kako nude „transformacijsko putovanje koje će definitivno promijeniti vaš život, a moglo bi promijeniti i svijet“.

Uzima li Miley samo predah od svijeta show businessa i glazbe ili je stvarno postala dijelom kulta, ostaje nam nagađati.

 

 

fanovi miley cyrus modern mystery school kult flowers što je s miley cyrus

Još vijesti