Galerija Komentari ispod videa Instagram story Martine Vuletić Martina Vuletić +5 Martina Vuletić - 6

U periodu prije polijetanja, Martina je sjedila u avionu, no situacija oko nje iznenada je postala dramatična. Ona je cijelu situaciju zabilježila na videu, ali tek onda kreće prava drama.

Martina Vuletić Martina Vuletić pokreće svoj brend odjeće – što će sve biti u kolekciji i kada izlazi?

Snažan plač djeteta u pozadini stvarao je pravi kaos u kabini, a izraz Martininog lica otkrivao je da nije bila oduševljena time. No, umjesto da dopusti da je frustrira, Martina je pronašla izvor inspiracije za stvaranje šaljivog videa za Instagram.

Snimila je sebe, nezadovoljno sjedeći na svom mjestu, dok je na video dodala duhoviti natpis: „Kad me pitaju kad ćeš ti." Ovaj komentar referira se na uobičajeno pitanje koje se postavlja mnogim djevojkama kada je riječ o planiranju obitelji. Martina je vješto iskoristila neugodnu situaciju i pretvorila je u priliku za humor, čime je nasmijala velik broj svojih pratitelja.

 

Iako je većina njenih pratitelja prihvatila Martinin reel s osmijehom na licu, neki komentatori, uglavnom žene, osjećali su se uvrijeđeno. Tvrdile su da se Martina pokazala nekorektnom i bezobraznom, tvrdeći da joj nedostaje empatije jer se našalila na temu koja za neke predstavlja osjetljivu točku.

Komentari ispod videa

S obzirom na dramu i raspravu koju je izazvao ovaj reel, Martina se kasnije oglasila putem Instagram priča.

Instagram story Martine Vuletić

Čini se da mišljenja Martininih pratitelja idu u dvije krajnosti i teško se usklađuju. Sada je red na tebi! Klikni na anketu u nastavku i podijeli svoje mišljenje o ovoj situaciji!

Je li ti Martinin video smiješan ili ga smatraš uvredljivim?

Ukupno glasova:

Martina Vuletić reel instagram negativni komentari

Još vijesti