Justin Bieber/tigar iz filma Mamurluk

Kućni ljubimci mogu biti velika ljubav, ali i velika odgovornost. To znaju svi oni koji trebaju šetati psa ili brinuti o akvarijskoj ribici, a zamislite onda kolika je to tek odgovornost ako brinete o tarantuli, tigru ili majmunu.

I dok velika većina nas ima mačku ili psa za kućnog ljubimca, pojedine zvijezde imaju kućne ljubimce zbog kojih ćete ostati bez teksta.

1. Billie Eilish

Tijekom epizode showa „Carpool Karaoke" s Jamesom Cordenom, pjevačica je otvorila vrata svog doma i pokazala svog kućnog ljubimca. Riječ je o tarantuli. Voditelj showa upitao ju je zašto bi netko uopće držao pauka za ljubimca, na što je ona odgovorila jednostavno: „Zato što je sladak“. Ako vam se ne gleda cijela emisija, spomenutu tarantulu možete vidjeti na jedanaestoj minuti videa.

2. Reese Witherspoon

Omiljena glumica koju pamtimo po legendarnoj ulozi omiljene plavuše s Harvarda, 2010. godine u svoj je dom primila dva magarca. Riječ je o Honkyju i Tonkyju. Reese nije imala poteškoća brinuti se o njima, ali je zato imala poteškoće sa susjedima. Naime, susjedima se nije svidjela stalna buka koja je dolazila s njezinog posjeda na kojem su još poniji, svinje, koze, kokoši i psi.

3. Leonardo DiCaprio

Još davne 2010. Leo je naručio kornjaču koja živi do 80 godina i čija težina može doseći do 90 kilograma. Možda se zakleti neženja nije obvezao na vjernost ni jednoj djevojci, ali zato se obvezao svom kućnom ljubimcu, koji će ga zasigurno nadživjeti.

4. Kristen Stewart

Moguće da se Kristen vrlo uživjela u svoju ulogu u Sumraku pa se i nakon snimanja nastavila družiti s vukovima. Njezin ljubimac Jack bio je naime mješanac pravog vuka i domaćeg psa. O svom je ljubimcu pričala u emisiji Davida Lettermana.

5. Mike Tyson

Poznati boksač bio je neustrašiv u ringu i izvan njega, posebice u odabiru kućnih ljubimaca. U jednom je trenutku Mike Tyson posjedovao tigrove, od kojeg ste jednog morali vidjeti, ako ste gledali film „Mamurluk“. No, stvari nisu tekle tako glatko sa Mikeovim susjedima koji nisu baš htjeli imati tigrove u svojoj blizini. Na kraju je Mike tigrove morao predati u zoološki vrt.

 

6. Justin Bieber

Justinu je prijatelj poklonio slatkog kapucinskog majmuna. Bio je to totalno neočekivani rođendanski poklon koji je Justina oduševio. OG Mally, kako mu je Justin dao ime, počeo je putovati s Justinom po svijetu pa je tako s njim stigao i na turneju u Njemačku. No, tamo mu je carina zaplijenila majmuna i on je završio u zoološkom vrtu, što je Justinu slomilo srce. 

 

 

 

egzotični kućni ljubimci zvijezde s egzotičnim kućnim ljubimcima justin bieber majmun billie eilish kućni ljubimac tigar iz mamurluka

Još vijesti