Galerija Breskvica i Lana Jurčević Jelena Rozga Breskvica +13 Filip Rudan

Svi već imaju Instagram profile po više od par godina i do sada se sakupila hrpa objava. Objavljivanje prije 3-4 godine i danas se jako razlikuje, a to će ti dokazati i stare objave popularnih balkanskih pjevača.

Kada pogledaš svoju prvu objavu na Instagramu, sigurno ćeš se pitati što ti je bilo da si to išla objaviti. Jako se promijenio način objava koje su bile hit prije par godina i koje su hit danas. Instagram se brzo razvija, a kada gledaš objave od prije par godina, izgledaju kao da su jaaako stare. Neki pjevači i pjevačice imaju objave stare od do prije par godina i nisu ništa brisali, ali ima i onih koji su obrisali cijele profile i nedavno krenuli „ispočetka“.

Alix Earle Objave na društvenim mrežama koje ljudima najviše idu na živce – ove 3 vrste objava su trn u oku

Što je šteta jer nas jako zanima kakve su to stvari objavljivali prije! Stalker u nama se zapitao kako su izgledale prve objave danas popularnih pjevača i pjevačica s Balkana i koja je to bila prva fotka koju su stavili na svoj Instagram profil. Znatiželja nam nije dala mira pa smo se bacili na skrolanje i skrolanje. Kao rezultat, imamo galeriju prvih objava na Instagramu brojnih pjevača. Pogledaj u galeriji iznad što su to prvo objavili!

Marko Vuletić i Barbi Afrika Koja je bila prva objava na Instagramu danas poznatih balkanskih influencera? Pogledaj!

instagram hrvatski pjevači balkanski pjevači prva objava na instagramu što su prvo objavili popularni pjevači u hrvatskoj

Još vijesti