Hailey Bieber i Kendall Jenner

Posljednjih nekoliko dana na društvenim je mrežama bilo puno tračeva o tome kako Hailey Bieber i Kendall Jenner više ne razgovaraju.

Pitate se zasigurno, odakle takve teorije. Pred nekoliko je dana Monte Carlo bio domaćin utrke Formule 1. Obje su djevojke doputovale iz SAD-a kako bi prisustvovale događanju.

Hailey je objavila mnoštvo fotografija s Francuske rivijere koje uključuju sunčanje na jahti te druženje i glupiranje s pjevačicom Justine Skye. No, u ovoj priči nigdje nije bilo Kendall.

 

 

Isto je tako i Kendall objavila fotke s Francuske revijere, kako pozira u uskoj prozirnoj haljini pa se postavilo pitanje kako to da su cure doletjele na drugi kraj svijeta i to na odmor, a sad odjednom nemaju vremena jedna za drugu. 

 

 

Tako su krenule glasine o prekidu prijateljstva i komunikacije.

No, i cure čitaju komentare na društvenim mrežama pa se Hailey oglasila na svom Instagram Storyju objavivši fotku s Kendall. Palci su podignuti gore, kao znak da je sve uredu.

screenshot/instagram/haileybieber

Obožavatelji nagađaju da je Kendall u Monaku s reperom Bad Bunnyjem pa možda zato nije pronašla vrijeme za svoju najbolju prijateljicu. Ako je to istina, u svakom slučaju, nije baš lijepo od Kendall. 

 

 

hailey bieber i kendall jenner hailey bieber i kendall jenner prijateljice hailey bieber i kendall jenner u svađi Prekid prijateljstva

Još vijesti