Slika nije pronađena

Kako je moguće izgledati kao Rihannina blizanka i ne biti toga svjestan? Avery je počela primjećivati sličnosti tek nakon što su joj drugi to cijelo vrijeme ponavljali. Dovoljan je samo jedan pogled – i toliko su slične da bi nas mogla zavarati da je to prava RiRi.

Kada se na društvenim mrežama pojavi netko tko baš jako izgleda kao neki celeb, svi pojure provjeriti je li stvarno tako. Avery je djevojka oko koje se sada podigla prašina. I to zato što izgleda kao da je sestra blizanka popularne pjevačice Rihanne. Video u kojem je stavila filter preko lica koji ju je izobličio, a onda je na kraju ipak pokazala svoje pravo lice je eksplodirao i postao viralan. Ne događa se baš svaki dan da naletiš na nekoga tko izgleda kao Rihanna, pogotovo jer se radi o pjevačici koja je prezgodna.

@notavrey

u give me feelings ##fypage

U GIVE ME FEELINGS - :)

Nakon njega je objavila još nekoliko videa, i sličnost je stvarno nevjerojatna. Crte lica, oblik lica, usne, nos… jedina razlika koja upada u oči je boja kose. Navikli smo vidjeti RiRi s tamnom kosom, a Avery nosi plavu, ali to je ionako manje bitna sitnica, izgled lica je ono što igra glavnu ulogu. U jednom je trenutku priznala da cijeli život dobiva tu i tamo koji komentar od ljudi koji ju uspoređuju sa slavnom pjevačicom, ali da to ona sama nije toliko primjećivala do sada jer je navikla na svoj izgled i doživljava ga kao svoj, a ne kao Rihannin.

Pogledajte još:

Harry Potter je odrastao i postao zavodnik: TikToker koji izgleda identično kao ovaj lik osvaja fanove

Tko je tu prava Rihanna, a tko cura koja samo jako liči na nju? Svi pričaju o ovoj TikTokerici koja joj je identična

Internet je izvan sebe od šoka - ova djevojka je identična Regina George iz filma 'Mean Girls'!

rihanna izgledaju identično blizanka Viralno

Još vijesti