Gigi Hadid

Gigi je ovih dana otputovala na Kajmansko otočje sa svojom prijateljicom Leah Nicole McCarthy. Trebao je to biti normalan odmor na Karibima, no onda se ono što je trebalo biti odmor i opuštanje, pretvorilo u dramu.

Odmah po dolasku u zračnu luku Owen Roberts, kad su carinici skenirali prtljagu curama, otkrili su nešto sumnjivo. Nakon otvaranja torbi, imali su i što vidjeti: Gigi i njezina prijateljica na odmor su ponijele marihuanu, kao i pribor za korištenje.

Kako piše lokalni Cayman Marl Road, njih su dvije odmah uhićene i poslane u zatvor, no pustili su ih uz plaćanje jamčevine. 12. srpnja su izvedene pred sud, gdje su priznale krivnju. Cure su kažnjene novčanom kaznom od 1000 dolara.

 

 

Zbog svega ovoga, javnosti se obratio Gigin predstavnik za medije, kako bi stišao buru koja je nastala u medijima, uslijed vijesti da je manekenka uhvaćena s marihuanom.

„Gigi je putovala s marihuanom kupljenom legalno u New Yorku i s medicinskom dozvolom. Također je legalna za medicinsku upotrebu na Kajmanskom otočju od 2017. godine. Njezin dosje ostaje čist te je uživala u ostatku svog vremena na otoku“, stoji u objavi za medije, koju je prenijela stranica E!News.

Na kraju krajeva, čini se kako ovaj incident nije pokvario Gigin odmor, jer je manekenka na Instagramu objavljivala fotke na kojima vidimo kako se zabavlja. Dapače, u posljednjoj je objavi napisala kako je dobro sve ono što i dobro završi. 

 

 

 

 

 

 

 

Gigi Hadid uhićena zbog marihuane problemi sa zakonom manekenka u zatvoru marihuana s medicinskom dozvolom Kajmansko otočje

Još vijesti