Kylie Jenner

Kylie Jenner nikad nije potvrdila svoju romansu s glumcem Timothéeom Chalametom, usprkos natpisima u medijima da njih dvoje već mjesecima izlaze.

Influencerica i reality zvijezda pred par je dana podijelila na svom Instagram profilu niz fotografija na kojima vidimo kako provodi slobodno vrijeme sa djecom.

No, ovoga puta pažnju fanova nisu privukli slatki klinci ni besprijekorni outfiti, već nešto sasvim drugo - točnije peta po redu, među objavljenim nizom fotografija. Fanovi su na njezinom vratu uočili ljubavni ugriz te je odjeljak s komentarima prepun šala i zadirkivanja na račun toga.

screenshot/instagram/kyliejenner

„Hm, gospođo Kylie, vidimo taj ljubavni ugriz“, napisao je jedan korisnik Instagrama čiji je komentar prikupio mnoštvo lajkova.

Obožavatelji vjeruju kako je za ljubavni ugriz „kriv“ baš Timothée Chalamet. Tračevi o tome da njih dvoje izlaze, kruže još od siječnja, a u travnju je Kylie viđena kako u ranim jutarnjim satima autom napušta njegovu vilu na Beverly Hillsu.

Kylie se razišla s Travisom Scottom prošlog Božića. Njih su dvoje počeli hodati 2017. te imaju dvoje djece: kćer Stormi i sina Airea Webstera.

Kylie Jenner kylie jenner i ljubavni ugriz fanovi zezaju kylie ljudi zezaju kylie kylie jenner i timothee chalamet

Još vijesti