Nina Skočak

Isto možeš napraviti i ti, samo na svoj način. Kada zavoliš svoje tijelo i sve njegove nesavršenosti, osjećat ćeš se samopouzdano kao nikada prije. Nije uvijek lako zavoljeti sebe, ali kakvo god da je, tvoje je tijelo lijepo na svoj način.

Uvijek imamo u glavi sliku kako bi naše tijelo trebalo izgledati i najčešće se uspoređujemo sa slavnim zvijezdama i influencerima. Iako znamo da ni oni sami u stvarnosti ne izgledaju tako kako izgledaju na slikama, svejedno si ne možemo pomoći i uspoređujemo se s njima. Nije čudno da smo onda frustrirani, ljuti i nezadovoljni sami sa sobom. Nismo zadovoljni sa izgledom i uvijek nas nešto smeta. Ili grbavi nos, ili male grudi, debeli prsti ili trbuščić.

Disney princeze Disney princeze imaju savršena tijela - ali evo kako bi izgledale da imaju realna ljudska tijela

Uvijek će biti nešto s čim si nezadovoljna, koliko se god trudila promijeniti izgled svog tijela. Umjesto da se fokusiraš na to kako ga promijeniti, fokusiraj se na to da zavoliš sebe takvu kakva jesi. Nije lako, ali nije ni nemoguće. Nina Skočak je novim videom pokazala kako je ona zavoljela nesavršenosti na svom tijelu i svi možemo učiti od nje.

 

@ninaskocak Opsjednuta ovim soundom 😍 #ajmorealno #imperfect #nesavršena #nofilter #ilovebeingawoman #nos #trbuh #tiktokbalkan #kompleksi #selflove ♬ these videos are adorable - 🪶starling

 

Ako se nas pita, Nina izgleda top! Ipak, ona sama na sebi vidi neke detalje koje smatra nesavršenostima i koji su ju prije smetali. Ona ih je zavoljela tako da je pronašla nešto pozitivno za svaku od tih nesavršenosti. Tako je primjerice za svoj nos rekla da ju podsjeća na to da je povezana sa svojim precima i ima karakter. Ili za trbuščić da izgleda kao na kipovima grčkih božica. To su samo neki od primjera koje je navela. Apsolutno nas je osvojila ovim videom i daje itekako dobar primjer svim curama koje su nezadovoljne sa svojim izgledom. Možda još nekoga inspirira da počne na ovakav drugačiji, pozitivniji, način gledati na svoje tijelo.

Selena Gomez Selena Gomez se ne srami pokazati svoje tijelo u badiću – i svima nam treba biti inspiracija za ljeto

Tijelo nezadovoljstvo izgledom samopouzdanje nina skocak kako zavoljeti svoje tijelo nesavršenosti na tijelu zavoljeti sebe inspiracija

Još vijesti