Galerija Polina Meixner Polina Meixner - 1 Polina Meixner - 2 +5 Polina Meixner - 4

Polina se susrela s problemom koji nije nov i koji se događa već godinama, a koji ti samo može biti dodatan razlog za oprez kada naručuješ s interneta. Pogotovo sa stranica gdje su stvari jako jeftine.

Svi volimo jeftine stvari i one stranice na kojima je sve tako pristupačno. Iako znamo da nećemo dobiti vrhunsku kvalitetu i da bi bilo bolje tamo ne kupovati, svejedno nekada pokleknemo. Domaće lice s modne scene, Polina, pokazala je što je njoj napravio jedan brend. Ukrali su njene fotke s Instagrama da promoviraju odjeću koja je kopija one koju je Polina nosila na fotkama. Na stranicama poput Wisha, Ali Expressa ili Temua ovo nije strana praksa, a ukoliko za to ne znaš, vrijeme je da saznaš jer bi inače mogla završiti razočarana.

Što je naručila vs. što je dobila Cura je naručila traperice s interneta – ono što joj je stiglo ju je jako naljutilo, a i tebi se može dogoditi

Polina je na Instagramu imala fotku u haljini brenda Luxe To Kill, a tu su njenu fotku ukrali i brend koji radi kopije iskoristio ju je za promociju. Bez da su ju pitali, naravno.

Ukradene Polinine fotke

Njihova se haljina reklamira po cijeni od 7 eura, dok je original koji nosi Polina 75 funti. Jasno je da kopija neće biti ni približno ono što treba biti i kako izgleda na fotki na kojoj je Polina.

 

 

Grozno je kada ti se dogodi situacija kao njoj, da ti netko ukrade fotke i reklamira svoje stvari koristeći tvoje lice, a grozno je i kada ti dođe nešto što si naručila, a izgleda drugačije nego s fotke. Ovo je samo još jedno upozorenje da budeš oprezna kada naručuješ s jeftinijih stranica i da je možda bolje odjeću uzeti tamo gdje je provjereno.

Polina Meixner - 3 Slatki da slađi biti ne može! Polina je pokazala svog novog kućnog ljubimca - poseban je

naručivanje preko interneta kupovina preko interneta Polina Meixner ukrali fotografije fejk proizvodi

Još vijesti