Galerija Mia Thrifterista - 9 Mia Thrifterista - 8 Mia Thrifterista - 7 +6 Mia Thrifterista - 6

Mia Uzelac, popularna TikTokerica i stručnjakinja za modu i recikliranje, nedavno je podijelila sa svojim pratiteljima jednostavan trik za transformaciju dosadnih majica. Ovaj brzi trik uključuje upotrebu obične vrpce, koja može učiniti čuda za izgled tvoje odjeće.

Prvi korak je odabrati vrpcu koja će odgovarati tvojoj majici i tvom stilu. Možeš odabrati vrpcu u boji koja će se istaknuti na majici ili pak vrpcu s uzorkom koji će dodati teksturu i zanimljiv izgled. Odabir prave vrpce glavni je korak za postizanje željenog izgleda.

Nakon odabira vrpce, slijedi korak provlačenja vrpce kroz rukav majice, počevši od otvora rukava prema ovratniku. Kada vrpca prođe kroz rukav, dalje je provuci kroz ovratnik majice. Kada vrpca dođe do prednje strane ovratnika, zaveži je u mašnicu. Mašnica ne mora biti savršeno izrađena, bitno je samo da je čvrsto zavezana kako bi ostala na mjestu. 

 

@thrifterista Moja kutija s vrpcama je uvijek spremna. #diy #bows #stylingtips ♬ Comment te dire adieu - Françoise Hardy

 


Još nekoliko savjeta za bolji efekt

1. Eksperimentiraj
Eksperimentiraj s različitim vrstama vrpci. Satenske, baršunaste ili čak metalik vrpce mogu dati različite efekte i teksture. Svaka vrsta vrpce donosi svoj jedinstveni šarm i može promijeniti cijeli izgled majice.

2. Napravi korak dalje
Dodaj još detalja. Personalizirani dodaci poput privjesaka ili perlica mogu dodatno obogatiti izgled mašnice. Oni su odraz tvoje osobnosti i daju originalnosti tvojoj kreaciji.

via GIPHY


3. Izmjeri duljinu vrpce i igraj se s bojama
Igraj se s duljinom vrpce. Kraća vrpca stvorit će diskretniju mašnicu, dok će duža vrpca omogućiti veće, raskošnije mašne. Duljina vrpce može dramatično promijeniti izgled i stil mašnice. Također obrati pozornost na sezonske motive. Pkrilagodi boje vrpce sezoni za dodatni efekt. Odabir boje vrpce u sladu s trenutnim godišnjim dobom ti svake sezone daje potpuno novu majicu.

Modni trikovi Trikovi s društvenih mreža: 7 modnih hackova koji stvarno rade i svima nam nekada trebaju

Djevojka na plaži Biramo savršeni badić: Koja boja ti savršeno pristaje ovisno o tvom tenu i boji kose

Mia Uzelac mia thrifterista vrpca obnavljanje majice second hand

Još vijesti