Kylie Jenner i Timothee Chalamet

Kylie Jenner i Timothee Chalamet su na dodjeli nagrada Golden Globes bili jedan od parova u koje su bile uprte sve oči. Zabilježen je njihov poljubac, a prije njega su si nešto govorili – evo što.

Otkad su krenule glasine o vezi Kylie Jenner i Timotheeja Chalameta nismo ih vidjeli toliko često u javnosti – ali nedavno su se stvari okrenule i ne boje se pokazivati nježnosti ispred ljudi i kamera. Čini se da su stvarno jako zaljubljeni! Bili su zajedno i za vikend na dodjeli nagrada Golden Globes, a izgledali su apsolutno preslatko.

Kylie Jenner i Timothee Chalamet Slavni parovi koje nitko nije očekivao: 10 veza koje su najviše šokirale

Kamere su čak uhvatile i prilično romantičan trenutak u kojem si nešto šapuću, a onda se poljube. Što su si govorili? Izgleda da je to mnoge zanimalo jer je Daily Mail pitao profesionalnog čitača s usana da dekodira njihov razgovor.

 

 

Evo što su si to govorili.
Timothee: Najbolja si
Kylie (dok mu drži ogrlicu): Ovo je baš elegantno...tako crno.
Timothee: Sviđa ti se?
Kylie: Da, baš je lijepa
Timothee: Volim te
Kylie: Volim i ja tebe
Timothee: Volim misliti na tebe
Kylie: I ja na tebe

 

 

Fanovi su pomalo izvan sebe kada su otkrili da su si rekli da se vole. Cijelo se vrijeme činilo kao da je njihova veza prilično casual, ali ova izjava izgleda pokazuje da su se stvari promijenile.

Što su slavni nosili na crvenom tepihu sinoć: 12 izgleda s Golden Globesa koji su zapeli za oko Selena Gomez Margot Robbie Taylor Swift +9 Billie Eilish

Golden globes kylie jenner i timothee chalamet poljubac o čemu su pričali čitač s usana slavni par

Još vijesti