Galerija Camila Cabello +0 Camila Cabello je jedna od onih koji nisu ostavili nikakav wow dojam

Ljetnim vijestima i radostima nema kraja ovoga tjedna. Dodatno ih je uljepšala i Camila Cabello koja je svoj dugogodišnji zaštitni znak, bujnu tamnu kosu, zamijenila svjetlijim nijansama boje meda. Glazbenica, čija je duga, smeđa kosa postala jedan od njezinih prepoznatljivih beauty lookova, odlučila je promijeniti stvari i obojati kosu nekoliko nijansi svjetlije.

Kada želite osvježiti svoj izgled jedan od načina koji izaziva najviše efekta je promijeniti boju kose. Mnogi smatraju da brinetama taj savjet nije od pomoći i da nemaju prevelikog prostora za promjenu. Ova popularna pjevačica dokazuje upravo suprotno. 

Iako je još uvijek definitivno više u taboru 'crnka' nego 'plavuša' svijeta, Camilina nova kosa boje meda definitivan je odmak od onoga na što smo navikli od pjevačice. 'Miel', objavila je na Instagramu, podijelivši dva selfija kako bi predstavila novu nijansu i dodala medeni emoji. ('Miel' je španjolska riječ za med.)

 

Boja se značajno mijenja ovisno o svjetlosti. Na prvoj slici izgleda kao da je Camila suptilno istaknula svoju prirodnu tamnu boju. U drugom, međutim, izgleda puno više plavo. Na obje slike, Camilina kosa je klasično oblikovana uz samo naznaku vala kako bi boja zasjala.

Možda su sunčano vrijeme i visoke temperature inspirirale Camilu da se malo posvijetli, ili se možda priprema za svoju nadolazeću trenersku dužnost na The Voiceu ove jeseni. Bez obzira na inspiraciju, medena plavuša izgleda prekrasno na Camili i s uzbuđenjem ćemo gledati kako je stilizira tijekom cijelog ljeta.

Galerija Camila Cabello +0 Camila Cabello je jedna od onih koji nisu ostavili nikakav wow dojam

Camila Cabello boja kose Zaštitni znak promjena

Još vijesti