Galerija Niall Horan - 1 Niall Horan - 2 Niall Horan - 3 +2 Niall Horan - 4

Ljudima koji rade u restoranu gdje je jeo se posrećilo jer su ga uspjeli upoznati i slikati se s njim! Nije neobično da svjetske zvijezde ljetuju u Hrvatskoj, ali ovo je netko tko bi posebno mogao privući poglede.

Ako si na Hvaru, imaš šanse naletjeti na bivšeg člana One Directiona – Nialla Horana. Zato dobro otvori oči gdje god da ideš ukoliko si tamo ili negdje u blizini! Jučer je jeo u jednom hvarskom restoranu, a nisu mogli da se s tim ne pohvale. Nije mala stvar kada ti u restoran dođe ovako velika zvijezda. Slikali su se s njim, a Niall na fotkama izgleda itekako sretno i zadovoljno.

 

 

Kako piše Index, i jedna je Tiktokerica objavila da je Niall bio u restoranu gdje radi, ali nisu unaprijed znali da će on doći, samo da će doći neka slavna osoba. Naravno, kada dolaze slavni, žele stol s malo više privatnosti, a tako je bio slučaj i s Niallom. Ništa neobično! A kakav je on kao osoba? Simpatičan i skroman! O osobi jako puno može reći način na koji se odnosi prema drugim ljudima oko sebe, a Niall koji izgleda kao dobrica, izgleda da stvarno i je prava dobrica.

 

@granchichi Jeste li ikada upoznali celebrity osobu? #fyp #foryoupage #viral #hvarisland #hvarcroatia ♬ original sound - Petra 🤍

 

On na svojim društvenim mrežama za sada nije objavio ništa o tome gdje je, ali niti ne objavljuje tako često stvari iz svog privatnog života pa niti ne čudi.

 

 

Je li još uvijek na Hvaru i imaš li ga šanse negdje uhvatiti? Tko zna! Ali ako si tamo, prošeći ulicama, možda naletiš na ovu svjetsku zvijezdu.

Sead i Ko je Niko Balkanski TikTokeri zbog kojih se valjamo od smijeha: 5 najsmješnijih koje trebaš i ti zapratiti

Jymenik Pjesma koja je zaludila hrvatsku stranu TikToka – i ne, nije cajka!

one direction u hrvatskoj Niall Horan na ljetovanju u hrvatskoj slavni u hrvatskoj hvar

Još vijesti