Galerija Billie Eilish Billie Eilish - 1 Billie Eilish - 2 +4 Billie Eilish - 3

Billie se pohvalila na Instagramu sa svojim novim zubima, a iako ih je objavila kao dio photo dumpa, svima su zapeli za oko. Dok se neki u komentarima pitaju „wtf“, drugi kažu da su joj baš dobri.

Billie je nedavno promijenila boju kose i vratila se na verziju jedne stare frizure. Obojala je opet korijen kose, ali ovog puta ne u zeleno, nego u crveno. Izgleda odlično! Ono što ne izgleda tako odlično su njeni novi zubi. U komentarima ispod njene posljednje objave je to jedna od glavnih stvari koja se ne prestaje komentirati. Nitko nije očekivao da će Billie otići u gangsterskom smjeru, kako neki kažu. Prednje je zube ukrasila dijamantima, a jedan je „obukla“ u srebrnu presvlaku. Najbolje se vide na četvrtoj fotografiji na posljednjoj objavi.

 

 

Kao i svaki put, nemoguće je svima ugoditi. Dok se nekima ovo sviđa, drugi misle da joj ovo i nije baš bila najbolja odluka. Nekako prevladavaju komentari gdje su ljudi samo začuđeni zašto bi to uopće napravila. Ako se Billie tako sviđa, zašto ne! Dok se neki samo pitaju wtf joj je došlo, drugi kažu da joj to izgleda baš glupo, a neki su zaljubljeni u ove njene nove ukrase. Malo je čudno, ali Billie je oduvijek voljela izgledati drugačije, bez obzira na to što drugi mislili.

Voyage - 2 Znaš li da Voyage ima starijeg brata? Objavio je rijetku fotku s njim

Riverdale Neugodno: Slavni parovi koji su morali glumiti zajedno u filmu ili seriji i nakon što su prekinuli

billie eilish novi zubi ukras na zubima komentari fanova

Još vijesti