To je uspio postići samo jednom fotkom koju je objavio i to u nešto drugačijem izdanju nego inače. Napravio je promjenu na sebi koja je brojnu publiku ostavila u šoku!

 

Angus Cloud poznati je glumac koji je svoju najveću slavu stekao u prve dvije sezone ekstra popularne serije 'Euphoria'. U seriji je glumio Fezca, Rueinog prijatelja koji je osvojio sve gledatelje serije zbog svojih toplih osobina koje bi trebao imati svaki prijatelj.

Slika nije pronađena KVIZ: Koji si lik iz serije 'Euphoria'?


Upravo i s njim završava jedna od posljednjih scena druge sezone koja nas je ostavila u ogromnom iščekivanju jer čekamo što će se dogoditi s njim na početku iduće sezone. Ne samo što je osvojio srca gledatelja, sada je sigurno osvojio i srca svojih obožavateljica i to samo s jednom fotkom na društvenim mrežama.

 

 

Objavio je sliku na kojoj je očito kako je obrijao svoju bradu po kojoj je ostao prepoznatljiv u seriji s obzirom na to da ju je imao tijekom cijele prve i druge sezone 'Euphorije'.

Možda nam se na prvi pogled čini malo drugačije jer nitko nije navikao na njega bez brade, ali moramo priznati da nam se sviđa novi look Angusa Clouda! Sviđa li se i tebi?

Što mu bolje stoji?

Ukupno glasova:

 

Euphoria brada fezco Angus Cloud anketa

Još vijesti