Umjetna inteligencija

Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta umjetne inteligencije, a svaka od njih ima svoje posebne sposobnosti. Odgovarajući na raznolike potrebe korisnika, nekoliko AI softvera se ističe po svojim specifičnostima i korisnim funkcijama. U ovom članku, istražit ćemo nekoliko popularnih AI alata koji olakšavaju razne zadatke, od generiranja tekstova do prepoznavanja slika.

Kylie Jenner i Kim Kardashian Umjetna inteligencija otkriva kako bi izgledale Kardashianke da nisu radile nikakve plastične operacije


1. ChatGPT
ChatGPT je kao virtualni sugovornik koji može odgovoriti na tvoja pitanja. On može raditi i puno više od toga - može sastaviti eseje, opisati umjetnička djela, razgovarati o filozofiji, čak i programirati za tebe.

2. Copy.ai
Copy.ai je super alat za brzo stvaranje profesionalnih tekstova. Bez obzira trebaš li tekst za oglašavanje, blog postove ili e-poštu, Copy.ai može generirati jedinstvene sadržaje štedeći tvoje vrijeme i trud.

3. TinEye
TinEye je profesionalac za slike na internetu. Pomaže ti otkriti informacije o slici putem obrnutog pretraživanja, a možeš ga koristiti i za provjeru je li slika autentična ili je možda mijenjana.

4. DALL-E
DALL-E je kao umjetnički robot koji stvara slike na temelju teksta. S tzv. dubokim učenjem, on može stvoriti vizualne čarolije koje odgovaraju tvojim opisima i idejama.

5. Lumen5
Lumen5 je kao čarobni alat za pretvaranje teksta u privlačne videozapise. Koristi tehnologiju obrade prirodnog jezika i umjetne inteligencije kako bi automatski generirao vizualno zanimljive videozapise, čineći stvaranje multimedijalnog sadržaja jednostavnim i brzim.

6. AutoGPT
AutoGPT je kao pametni asistent koji može obavljati složene zadatke na razini ljudskog intelekta. On stvara vlastite zadatke i sam sebi postavlja pitanja, stvarajući začarani krug inteligentnih radnji.

via GIPHY
Ovi različiti AI alati pružaju korisnicima širok spektar mogućnosti, čineći život jednostavnijim i kreativnijim. Bez obzira na to trebaš li pomoć u pisanju, istraživanju slika ili stvaranju videozapisa, ovi alati su tu da olakšaju tvoj rad i potaknu tvoju maštovitost. Budućnost umjetne inteligencije donosi nam nevjerojatne alate koji čine tehnologiju prijateljskom i pristupačnom za sve generacije.

 

Mona Lisa Kako bi Mona Lisa izgledala danas? Umjetna inteligencija pokazala modernu verziju i cure nisu sretne

ai umjetna inteligencija Pomoć budućnost

Još vijesti