Maskica za mobitel

Zapravo, da bi napravila ovakvu maskicu, jedina stvar koja ti treba je jedna prozirna maskica. Takve su najjeftinije jer su i najobičnije. Što je idealno! Od nje možeš napraviti totalno drugačiju i unikatnu maskicu.

Maskice za mobitel su jedna od onih stvari za koje dajemo previše novaca. Ako želiš neku koja nije najobičnija, morat ćeš i izdvojiti nešto malo više novaca. Umjesto da bacaš novac na novu maskicu, i iskoristiš ga za nešto bolje, donosimo ti mali tutorial kako napraviti svoju maskicu kod kuće kakvu nitko drugi neće imati. Potrebne su ti samo dvije stvari. Prva je prozirna maskica – koju ako i nemaš možeš pronaći po vrlo niskim cijenama, puno manjima nego maskice s različitim motivima. Druga stvar koja je bitna i od koje ćeš zapravo napraviti maskicu je nešto što svi imaju kod kuće – papirnata vrećica.

 

@user59946175178

WHY HAVEN’T I DONE THIS BEFORE

♬ The Way I Love More - AZELLA

 

Bilo kakva! Iz dućana, kako je ova cura koristila iz Diora, ti također možeš ako imaš neku svom omiljenog brenda, ili bilo kakvu drugu! Svi imamo papirnate vrećice doma u kojima smo nešto kupili i sada nam stoje pospremljene ili na polici jer ih ne želimo nositi da se ne unište. Ovako ćeš ju uništiti, da, ali ćeš ju i nositi na drugačiji način. Stajanjem na polici od nje ionako nemaš nikakve koristi. Po nekoj staroj maskici izreži oblik i veličinu koja ti treba. Napravi prorez za kameru i sve ostale stvari sa stražnje strane, umetni u običnu plastičnu maskicu – i to je to. Imaš novu, jeftiniju i drugačiju maskicu za mob!

Slika nije pronađena Nikad nemaš slobodne memorije na mobitelu? WhatsApp ti na jedan način 'krade' memoriju

punjenje mobitela Kad nemaš vremena čekati: 7 načina kako da ti se mobitel napuni što je prije moguće

maskica za mobitel diy maskica za mobitel napravi kod kuće unikatna maskica inspiracija

Još vijesti