par na dejtu

Kada nekoga novoga upoznaješ, bilo da je to dečko, prijateljica ili neka totalno druga osoba, treba pronaći način o čemu pričati ako teme ne dolaze same od sebe. Zapamti ove tri stvari – s njima uvijek možeš igrati na sigurno.

Kada nekoga novoga upoznaš teško je započeti razgovor jer još zapravo ne znaš skoro ništa (ili totalno ništa) o toj osobi. O čemu onda pričati? O nečemu trebaš krenuti jer će inače biti neugodna tišina i to će ostaviti loš dojam. Obično dojam koji želimo ostaviti je da smo međusobno baš kliknuli i da ta osoba odmah vidi da smo mi super osoba i da želi nastaviti pričati s nama. Dobre komunikacijske vještine nemaju svi, ali dobra je stvar da se one mogu naučiti i izvježbati. Započeti razgovor s nekim koga ne poznaješ nije najlakša stvar na svijetu, ali ove teme će ti to ipak malo olakšati. Kada trebaš pričati o nečemu s osobom koju si tek upoznala, a želiš joj se svidjeti, biraj neku od ove tri teme.

Dopisivanje Poruke s kojima nitko ne bi trebao započinjati razgovor – možeš smisliti nešto bolje od ovih 8

1.Spomeni neki zajednički interes koji imate
Ukoliko znaš nešto sitno o toj osobi, drži se toga. Pogotovo ako znaš da imate neki zajednički interes, nekog zajedničkog poznanika ili vas spaja mjesto na kojem se sad nalazite dok pričate. To je tvoj spas i idealan prijedlog za temu razgovora. Postavi neko pitanje vezano za taj vaš zajednički interes. Možeš samo i prokomentirati nešto vezano za taj zajednički interes. To će vas odmah zbližiti i učinit te simpatičnijom u očima te osobe. Svi volimo pričati o stvarima koje nas zanimaju i uvijek nam je drago kada pronađemo još nekoga koga zanima to što i nas.

2.Daj kompliment
Svi vole pohvale! Davanje komplimenta je još jedan način kako pokrenuti razgovor i odmah očarati osobu. „Baš ti je super ta narukvica, gdje si ju kupila?“, ili „Kako su ti trepavice super, koju maskaru koristiš?“ – odmah si dala kompliment i pitanje kako bi potaknula osobu na razgovor. Bilo da pričaš s curom ili dečkom, pronađi nešto na njima što ti je zapelo za oko i što ti se sviđa i to im pohvali.

3.Ispričaj neku šalu ili smiješnu dogodovštinu
Smijeh je još jedna stvar koja će ti pomoći osvojiti ljude oko tebe. Ukoliko si i inače dobra u zbijanju šala i nasmijavaš sve oko sebe, možeš na taj način pokušati osvojiti i nekoga koga još ne poznaješ dobro. Čak i da ti šala ne ispadne dobro i ne bude smiješna, to će vas u neku ruku opet nasmijati. Smijeh pomaže i da se ljudi opuste, a kada se netko osjeća opušteno pokraj tebe, odmah će i razgovor krenuti lakše teći. Nemaju svi šale u rukavu, ali ti ni ne trebaju. Ako ti se nedavno dogodilo nešto smiješno, ispričaj to!

Zaljubljeni par Komunikacija u vezi je jako bitna! Pričajte na ova tri načina - i bit ćete skupa zauvijek

razgovor upoznavanje dobar dojam kako ostaviti dobar dojam teme za razgovor kada upoznaš nekoga kako probiti led o čemu pričati

Još vijesti