Hobiji

Svatko treba hobije! Oni će ti pomoći da se opustiš, da ti ne bude dosadno i da provodiš vrijeme baveći se nekom aktivnošću koju voliš. Ovo su neki od kojih možeš imati višestruke koristi.

Koliko se često žališ da ti je dosadno? Ako je odgovor „često“ ili „svaki dan“, onda si idealan kandidat za pronalazak novog hobija. Svatko tko redovito ima dane kada ne zna što bi sa sobom i što raditi, može razmisliti o pronalasku hobija. Koji ćeš hobi isprobati i koji ćeš ti imati ovisi samo i isključivo o tebi, mi ti samo možemo dati ideje. Hobi ti treba biti ona neka aktivnost koja te veseli – i ne, to ne može biti spavanje ili gledanje serija. Svaki je hobi dobar i koji god da odabereš, ako se tebi sviđa, onda je za tebe. Mi ćemo ti sada dati ideje nekih hobija s kojima možeš početi, a koji će ti pomoći preobraziti te u novu tebe. Osim što će ti pomoći ubiti dosadu, zbog njih ćeš zasjati i postati nova osoba. Neka od ovih 8 aktivnosti bi mogla biti i za tebe – daj nekoj priliku.

1.Upiši se na ples za više samopouzdanja
Bilo kakav ples – od klasičnih plesova preko plesa na svili do hip hopa. Kakav god oblik plesa da ti se sviđa je dobra ideja za hobi. On će ti pomoći da se počneš osjećati samopouzdanije. Pogotovo što dulje plešeš i što budeš bolja, to će ti i samopouzdanje porasti.

 

@douyin_dance ID douyin: COOLGIRL…. | #dance #douyin #tiktokchina #douyin_dance #douyin_china #groupdance #dancechoreography #instruction ♬ Instruction - Jax Jones

 

2.Nauči šivati i imat ćeš jedinstveni stil
Ne moraš naučiti kako od 0 napraviti odjeću, ali naučiti staviti patent, zašiti nešto, porubiti i slično ti može jako dobro doći! Imat ćeš hobi i uvijek super odjeću! Kada je u second handu sve super jeftino, možeš kupiti odjeću i napraviti makeover te odjeće u nešto što ti se sviđa i što bi nosila. Naučiti šivati je itekako korisna vještina i super hobi ako nisi netko tko voli provoditi vrijeme vani i nije za sport.

Hobiji Hobiji koji su trenutno u trendu više nego ikada: 8 popularnih načina za ubiti dosadu

3.Vježbaj izradu manikura da uvijek imaš wow nokte
Možeš se baciti i u svijet manikure. Većina će se cura osjećati samopouzdanije i kao da je na vrhu svijeta kada stavi nove nokte. Kada naučiš raditi sama svoje nokte imat ćeš hobi i uvijek frišku manikuru. Za početak kreni vježbati s običnim lakovima na svojim noktima, a kasnije možeš otići i u svijet geliranja i akrilnih noktiju. No, za početak uzmi obične lakove i uči se.

 

 

4.Kreni na pilates da ti se oblikuje tijelo
Ne moraš ići u teretanu kako bi oblikovala tijelo, možeš se upisati i na različite druge aktivnosti poput pilatesa. Ili plivanja! Plesanja! To su sve hobiji koji će ti pomoći oblikovati tijelo i pomoći da budeš u formi.

5.Počni pisati dnevnik da budeš manje pod stresom i zabrinuta
Jednako kako je bitan fizički glow up, tako je bitan i onaj psihički. Jedan hobi koji je dobar za baš svakoga je pisanje dnevnika. Počet ćeš se osjećati puno bolje i smirenije kada kreneš stvari izbacivati iz sebe i stavljati ih na papir.

 

@draagas Kratko vam pričam o journalingu - mislim da je najbitnije da si promađete način koji vama odgovara jer smo svi mi različiti. Isto tako, journaling ne odgovara svima, nekima je možda to glupost, a nekima spas - svatko ima svoju priču i svoje rješenje 🫶 #journaling ♬ original sound - Emili Dragaš

 

6.Kreni ozbiljnije fotkati i uvijek ćeš imati najbolje fotke na društvenim mrežama
Još jedna opcija može biti i da se baciš u fotografske vode. Nauči što znače sve one opcije koje postoje na kameri, vježbaj kadrove, što više fotkaj! Odaberi nešto što ti je najzanimljivije – priroda, životinje, portreti… Vježbaj i na samoj sebi, svaki mob i kamera imaj tajmer. Uvijek ćeš imati najbolje fotke kad se ufuraš.

Scarlett Frazer I ti možeš imati glow up do kraja godine: Samo počni redovito raditi ovih 15 stvari

7.Izrada nakita će ti osigurati uvijek novi kul nakit
Za nekoga tko je kreativan jedan od hobija može biti i izrada nakita. Ne moraš raditi gomile nakita i prodavati ga već se fokusirati na svoje potrebe. Kreni od običnijih stvari i idi prema sve kompliciranijima. Internet je prepun različitih tutoriala koji će ti pomoći.

 

@bijouxkomorebi Replying to @elizabethh making a necklace version of our Lotus Bracelet! 🪷 available at the site in our b1o 🫶🏼 #beadednecklace #handmadejewelry #daintyjewelry #beadedjewelry #pinkaesthetic #flowernecklace #asmr #minimalstyle #aestheticstyle ♬ Hotline etude - FINNEAS

 

8.Plivanje će ti pomoći da uđeš u formu i da ti se držanje ispravi
Imamo na listi i plivanje. Iako je sport, rekli bismo da ovo nije tipičan sport i zbog toga bi ti se mogao svidjeti. Plivanje kao hobi može biti super aktivnost koja će ti pomoći da uđeš u formu, da skupiš kondicije, a pošto se kod plivanja aktiviraju razni mišići u tijelu, može ti pomoći i ispraviti držanje.

glow up hobiji ideje za hobije od kojih ćeš imati koristi nova ti rad na sebi hobiji za cure hobiji koji će te preobraziti

Još vijesti