Zimsko druženje

Odlazak na kavu je najčešći način na koji se družimo s prijateljicama. Ovog prosinca okrenite malo stvari i iskoristite vikende da organizirate neka malo drugačija druženja. Zabavit ćete se i možda pronađete novu omiljenu aktivnost.

Što raditi? Ako je ovo pitanje koje ti se često vrti po glavi vikendom kada nemaš nikakvih obaveza, onda ćemo ti sada dati čak 8 odgovora na njega. Prvo što trebaš napraviti je nazvati frendicu ili više njih i predložiti im malo drugačiji plan za ovaj ili sljedeći vikend. Zašto uvijek ići na kavu kada ima tooooliko zabavnih aktivnosti koje možete raditi tijekom zime, a pogotovo u prosincu uoči Božića i dočeka Nove godine. Pronađi nekoga tko će ti se pridružiti i dogovorite se za neko od ovakvih druženja da malo promijenite svoju rutinu.

1.Zajedno napravite motivacijske ploče za 2024. godinu
Pribavite materijal – veliki bijeli papir, isprintane fotke i zajedno radite svoje motivacijske ploče za 2024. godinu. Napravite si kakao, pribavite škare i ljepila te se bacite na posao. Usput ćete se podružiti, raditi nešto drugačije nego inače i zabaviti se.

 

@digitaljones highly recommend doing this before the new year!!! send those positive visualizations into 2024 ✨✨✨ #visionboard #2024visionboard #girlsnightideas #girlhoodaesthetic ♬ Real Love Baby - Father John Misty

 

2.Otiđite na izlet na Advent u obližnji grad
Organizirajte jedan dan mali izlet i otiđite na Advent u obližnji grad. Ako ste iz Zagreba, možete primjerice otići do Samobora. Iz kojeg god da ste mjesta, sigurno možete organizirati odlazak jedno popodne u grad do vašeg. Dobri Adventi nisu samo u velikim gradovima.

3.Otiđite u shopping u pronalazak outfita za novogodišnji doček
Doček je sve bliže! Ideja za druženje vam može biti i odlazak u zajednički shopping. Tko će ti dati bolje savjete, preporuke i komentare od tvoje najbolje prijateljice? Za ovo će vam sigurno trebati vremena pa je vikend najbolje vrijeme.

4.Organizirajte filmsku večer božićnih filmova
Kod jedne doma možete organizirati i filmsku večer božićnih filmova. Neka svaka predloži jedan ili dva filma, napravite kokice i vruće čokolade! Plus je i ako je jedna od vas već okitila svoju sobu, to će filmskoj večeri dati posebnu atmosferu. Najmanje što možeš je dodati lampice i nabacati što više jastuka i dekica da vam bude udobno.

Cura i dečko Božićne aktivnosti za tebe i dečka: 15 ideja što raditi zajedno u tjednu prije Božića

5.Zajedno otiđite na radionicu izrade stvari od keramike
Postoje organizirane različite radionice u gradu, a trenutno su popularne radionice u kojima se izrađuju stvari od keramike! Bit će vam zabavno ako odete zajedno, isprobat ćete nešto novo i imati zajedničku uspomenu za pamćenje. Možete na kraju i međusobno razmijeniti stvarčice koje izradite.

 

 

6.Večer društvenih igara
Sakupite sve društvene igre koje imate – karte, monopoly, jamb, čovječe ne ljuti se, twister, domino…ma što god iskopate. Pozovite i ostatak ekipe da bi bilo još zabavnije i cijelu večer provedite na toplom igrajući se kao kad ste bili mlađi. Možete ubaciti i neku klasičnu igru poput „Grad, država, rijeka“.

7.Sanjkanje na Sljemenu
U gradu je upitno hoće li biti snijega, ali na Sljemenu sigurno hoće. Može vam to biti ideja za vikend druženje ako jedna od vas vozi – ili se dogovorite i planinarite. Bit će gušt na kraju doći u neki planinarski dom i popiti topli čaj.

8.Izrada kolačića ili neke druge slastice
Pečenje kolača uopće ne mora biti dosadno! Pronađite neki recept za jednostavne keksiće, složite playlistu i napravite od toga druženje. Da bude zabavnije, možete ih i ukrašavati. Kada ih ispečete, možete si pustiti i neki božićni film i uživati u keksićima. Nije tipično druženje, ali upravo ona neobična su druženja za pamćenje.

 

 

druženje s frendicom s ekipom što raditi zimska druženja ideje prosinac dosada zimske aktivnosti

Još vijesti