Slika nije pronađena

Možda ipak trebaš biti mrvicu konkretnija! Nekada mislim da smo mu jasno dale do znanja da nam se sviđa i da želimo da nam priđe, ali nekada je to samo u našim mislima. Dečki baš neće uvijek pokupiti signale koje mu šalješ, a pogotovo u ovim slučajevima.

Kad nam se netko sviđa, pokušavamo mu suptilnim znakovima dati to na znanje – nekada uspješno, a nekada baš i ne. Iako nam se čini da smo bili dosta jasni, ništa se ne događa. Nekada mu se ne sviđaš pa zbog toga ne reagira, ali nekada jednostavno nije shvatio znakove. Još samo jedan dokaz koliko se spolovi razlikuju! Ono što je nama očiti znak da nam se sviđa, njemu ne govori baš ništa. U ovim bi ti se situacijama lako moglo dogoditi da mu pokušavaš dati do znanja da ti se sviđa, ali on to ne shvaća.

1.Strategijsko objavljivanje storyja za njega
Jedna od taktika za koju mislimo da pali je da objavljujemo storyje, koji su namijenjeni za njega, iako se to možda ne vidi, čini nam se da je jasno kao dan. Pa ipak, možda i nije tako jasno. Bilo da si objavila neku zavodljivu fotku ili pokazuješ kako se baviš nečim što znaš da i njega zanima, šanse da shvati su 50-50.

2.Smijanje na sve što kaže
Možda ti i nije smiješan, ali ćeš se smijati na svaku glupu foru koju izvali. I svima oko vas će biti jasno da si luda za njim, osim njemu. On će vjerojatno samo misliti da je urnebesno smiješan. Dečkima ovo neće biti baš jasna poruka da ti se sviđa.

zavođenje Cure misle da ovi načini privlačenja dečki super rade – istina je da oni ne padaju na ovih 7 stvari

3.Javljanje svaki dan
Redovita poruka za 'dobro jutro' i za 'laku noć' i misliš da si mu dala jasno do znanja da ti se sviđa. To što mu se javljaš svaki dan može doživjeti i prijateljski, ne nužno kao nešto više, pogotovo ako su i poruke u tom tonu. Nečim mu u vašim druženjima moraš dati do znanja da je to za tebe više od prijateljstva.

4.Drama zbog neke druge cure
Bilo da je prijateljica ili netko s kim je otišao na jedan dejt, netko na koga si ljubomorna. Ako ćeš raditi dramu oko toga, neće mu biti jasno tvoje ponašanje, ali sigurno neće to odmah niti povezati s tim da ti se sviđa i da si ljubomorna.

5.Traženje pomoć
Dečki se vole osjećati kao da su korisni i da ti mogu pomoći. Cure to znaju i zato kada im se netko sviđa, bace se na ovu taktiku. Iako će mu biti drago, to nije baš jasan znak da ti se sviđa. I sigurno ga ni on neće tako shvatiti.

6.Igranje s kosom
Jedna od taktika zavođenja koja postoji već odavno, ali koju dečki svejedno i dalje neće baš odmah shvatiti. Ovo je klasični filmski pokret! Pa ipak, neće im uvijek biti jasno da je to dio zavođenja, a ne samo popravljanje frizure.

Slika nije pronađena Kako prići nekome i ne osramotiti se? Postani prava zavodnica uz ovih 10 savjeta

7.Fokusiranje na njega kada ste s ekipom
Kada ti se sviđa netko tko je dio ekipe s kojom se družiš ili u kojoj si se našla, može se činiti kao dobra ideja da se fokusiraš na njega i tako mu daš do znanja da ti se sviđa. Postavit ćeš mu koje pitanje, pokrenuti razgovor s njim, stati ili sjesti kraj njega, tražiti ga jaknu jer ti je hladno…ali postoje dobre šanse da on to neće tako shvatiti, već samo da si prijateljska osoba.

Flertanje zavođenje znakovi dečki neće shvatiti nisu im jasni ne shvaćaju taktike zavođenja ne rade

Još vijesti