Zaljubljeni par

Sve tvoje prijateljice i poznanice izlaze na spojeve. Puno ljudi oko tebe je u vezama, a ti još uvijek soliraš. Htjela bi i ti pronaći nekoga, ali nikako da privučeš pažnju kakvog zgodnog dečka.

Ako je vjerovati tiktokericama, ukoliko želiš promijeniti svoj solo status, jedino što moraš napraviti je nalakirati svoje nokte i to crvenom bojom.

 

@melissevmartineau it’s not a joke anymore #rednailpolish #rednailtheory #rednailtheoryisreal ♬ original sound - melisse martineau

 

Navodno crvena boja noktiju privlači pažnju dečkiju, a tiktokerice koje su iskušale ovaj trik tvrde da im se život doslovce promijenio. Momci su im počeli više prilaziti i odjednom im je raspored bio prepun dejtova.

Takozvana „teorija crvenih noktiju“ predmet je rasprave na društvenim mrežama.. Hashtag #rednailtheory prikupila je više od 52,9 milijuna pregleda. Videovi na tu temu prepuni su komentara djevojaka i žena koje se doslovce „kunu“ kako im se život promijenio i kako su napokon našle svoju bolju polovicu.

 

 

 

 

@brittany_annc go get those red nails! #rednailtheory #rednails #nailscheck #rednailstheory #theorytest #rednailscheck #rednailtheoryisreal #boyfriendcheck ♬ Miss You (Sped Up Version) - _

 

 

 

Najbolje bi bilo da same isprobate ovu teoriju, kupite u obližnjoj drogeriji crveni lak za nokte i testrirate u ovom slučaju iskaze tiktokerica, ne na vlastitoj koži, nego na vlastitim noktima. Vrijedi pokušati, možda vam se ljubavni status promijeni. 

crveni nokti tiktok teorija crvenih noktiju

Još vijesti