Poljubac u čelo

Nitko ne zaslužuje da ga se prevari. Nisu samo dečki ti koji varaju jer su i cure često u toj poziciji, ali ako je tebe dečko prevario i razmišljaš o oproštaju, možda bi se morala predomisliti.

Već si sigurno puno puta čula da se prevare ne opraštaju, ali ti razmišljaš o tome da jednu oprostiš. Kada je dečko u pitanju, koji te prevario, ne bi trebala ni pomišljati na to da mu opraštaš. Osobe koje naprave takvu stvar to jednostavno nisu zaslužile, ali postoje i konkretniji razlozi zbog kojih bi se trebala predomisliti oko toga. Zato dobro razmisli o svemu i prouči ove razloge.

1.Vjerojatno mu nije ni žao
Osoba koja to napravi u tom trenutku ne žali ni malo. Možda počne žaliti nakon nekog vremena kada shvati što je napravio, ali u tom trenutku ne žali previše, a taj razlog je dovoljan zašto mu to ne bi trebala oprostiti.

2.Nije mu dovoljno stalo jer to inače ne bi napravio
Nekim dečkima jednostavno nije stalno. Stalo je onima koji razmišljaju o tvojim osjećajima, a oni koji razmišljaju o tvojim osjećajima te ne bi prevarili. Zato svakako nije poželjno da mu to opraštaš tako lako.

via GIPHY

3.Postoje šanse da će to napraviti opet
Netko tko napravi ovakvu glupost, vjerojatno će ju napraviti opet, a ujedno će izmisliti i novo opravdanje. Nemoj vjerovati nekome tko napravi ovakvu grešku jednom jer ih u nekom trenutku ponovo uhvati poriv da naprave isto.

Cura i dečko Je li to prava veza za tebe? 15 znakova da si zaglavila s osobom koja je pogrešna za tebe

4.Drugi oko tebe to neće odobravati
Ako mu to želiš oprostiti, onda se moraš pomiriti i s time da to nitko oko tebe neće odobravati. Oko sebe imaš obitelj i prijatelje koji te vole, a oni sigurno neće dopustiti da ti on napravi istu stvar i drugi puta. Zato od njih nećeš dobiti odobrenje da mu oprostiš.

via GIPHY

5.Dokazao je da mu ne možeš više vjerovati
U ovom slučaju je prevara, ali kada je u pitanju bilo što drugo koje je u istom rangu s prevarom, toj osobi više ne možeš vjerovati. Sada je to u pitanju dečko, ali o kome god da se radi, a da te povrijedio na taj način, nije zaslužio tvoje povjerenje dalje.

6.Vjerojatno će početi sve više lagati
Nakon ovakve greške koju je napravio, koja nije banalna, postat će skloniji laganju. Nitko ne voli lažljivce, zato ti je valjda jasno zašto mu to ne bi trebala oprostiti, pogotovo ako nastavlja imati odnos sa osobom s kojom te je prevario, a da ti to ne znaš – jer laže.

via GIPHY

7.Zaslužuješ nekog puno boljeg
Nije on jedini na svijetu. Postoji mnogo dečki koji su odlični, samo što ih možda ne doživljavaš tako na prvu. No, trebala bi im dati priliku jer se na kraju možda iznenadiš, a mi smo sigurno da zaslužuješ boljeg te da ćeš ga naći – samo da ne opraštaš prevare od dečki koji te ne zaslužuju.

Slika nije pronađena Viđate se već dugo, a nikako da te pita hoćeš li mu biti cura: 9 razloga zašto se to ne događa

par se ljubi Previše pažnje kao problem u vezi: Ponašanja s kojima gušiš dečka i tjeraš ga od sebe

prevara varanje oprost opraštanje razlozi bez oprosta nema opravdanja Dečki

Još vijesti