par se ljubi

Iako želiš biti s njim non stop i čuti se non stop, to je obično faza koja traje na početku, a s vremenom se vaš odnos pretvori u neku rutinu koju si stvorite. Iako je bitno da se čujete i vidite, previše pažnje može jednu stranu početi gušiti.

Moguće je nekome davati previše pažnje. Iako to osoba koja radi nikada ne doživljava tako jer misli da na taj način pokazuje koliko joj je stalo i da voli tu osobu. Dečki vole čak i u vezi imati 'svoj mir'. Zapravo, svi to želimo. Samo cure to doživljavaju na malo drugačiji način. Nitko ne želi biti u vezi s nekime tko ga guši svojom pažnjom i ne da mu mira niti da udahne zrak. Ako si ti jedna od tih cura, trebala bi mrvicu smanjiti svoje ponašanje. Postoje i drugi načini na koje možeš pokazati dečku koliko ti je stalo. Isto tako, ovo vrijedi i za dečke. Ako radite ove stvari, možda ne bi bilo loše stati na loptu da cura ne pomisli kako nemate život. Evo koja su to ponašanja koja u vezi najčešće guše partnera.

1.Želiš ubrzati vašu vezu na sljedeći 'level'
Nemaš strpljenja i želiš da se vaša veza razvija puno brže. To nažalost ne ide tako i moraš imati strpljenja. Iako se volite, bolje je da ide sve polako jer će tako biti veza sigurnija i čvršća. Žurenje neće pomoći.

2.Ako ti ne odgovori u roku par minuta šalješ upitnike '????'
Aktivan je, a ne odgovara ti. Može biti puno objašnjenja zašto ti nije odgovorio, a tu je. Prije nego poludiš i pošalješ još jednu poruku ili upitnike, pričekaj. Ne mora ti odgovarati iste sekunde kada mu dođe poruka.

3.Dečko je jedina osoba s kojom se družiš
Ovo je problem koji se mnogima događa. Zaborave na prijatelje i odvoje se od njih. Loša ideja! Dečko ne bi trebao biti jedina osoba s kojom ćeš se družiti. Iako ste skupa, i dalje je dobro da se viđate nekada odvojeno, svatko sa svojim ljudima.

4.Pet puta dnevno pitaš 'što radiš?'
Ako se želiš čuti s njim, ne mora svaki razgovor počinjati ovim pitanjem. Nabaci neki komentar, fotku, meme, bilo što, samo ne ovo pitanje. Izgledat ćeš kao da ga uhodiš i imaš potrebu znati svaki njegov pokret.

Slika nije pronađena Pretjeruješ li i ti? Evo koliko poruka možeš poslati prije nego te stavi u kategoriju priljepka

5.Ne želiš ni pričati s njim danima ako ode negdje bez tebe
Kada negdje ode bez tebe to smatraš smrtnom uvredom? Ne bi trebala. Nije kraj svijeta. U redu je da ide bez tebe, kao i ti bez njega.

6.Tražiš stalno komplimente i da ti potvrđuje koliko te voli
Ne treba ti svaki dan potvrda koliko te voli i koliko mu značiš ili koliko si mu zgodna. Pecanje komplimenata je znak da netko ima problema sa samopouzdanjem i da se boji da će se partner ohladiti i zaljubiti u nekoga ljepšeg ili pametnijeg. To je strah koji moraš sama pobijediti. Sigurno ti dečko redovito dokazuje koliko mu značiš!

7.Svaku njegovu objavu komentiraš s tisuću srčeka
Osjećaš da moraš biti prisutna na njegovim profilima da bi drugim curama dala do znanja da je on tvoj? Razumijemo te, ali u vezi je bitno povjerenje i moraš mu vjerovati bez da izgledaš kao manijak.

8.Počinješ se baviti hobijem koji i on ima
Ovo je još jedan znak opsjednutosti, i nikako nije dobar. On se zaljubio u tebe, takvu kakva jesi. Ne moraš se pretvarati u nekoga drugoga, tako ćeš samo djelovati kao da ga gušiš i ne daš mu ni sekunde mira.

9.Kada ste u društvu bez prestanka visiš na njemu, ljubiš ga i pipkaš ga
Ovo može postati neugodno. Iako je super da ima curu koja je toliko luda za njim, kada ste s ekipom, pokušaj se suzdržati. Koliko mu god to bilo slatko i sexy, može postati naporno ako je to nešto što je postalo tvoj zaštitni znak. Prestat će te zvat na druženja s ekipom.

10.BFF si si s njegovom mamom
Osim ako ste u vezi godinama i godinama, ovo je problem. Iako je super da si si dobra s njegovom obitelji, mamom, tatom, sestrom, ipak treba paziti da ne prijeđeš neke granice. Jer njemu to možda neće biti toliko u redu. Ovo je definitivno korak koji treba doći puuuno kasnije u vezi.

par zajedno jede Prezaljubljeni parovi i njihove iritantne navike – 15 najgorih stvari koje stalno rade i zbog kojih su nam naporni

veza naporna gušiš jesi li naporna gušiš li ga dečko ponašanja problematično

Još vijesti