Bazen

Voljele bismo zaviriti u „muški mozak“ i odgonetnuti što to dečki primijete na nama kad nas prvi puta sretnu i što je ono što privlači njihovu pozornost.

Možda ih ponekad nepravedno optužujemo za površnost i okrivljavamo da jedino što su u stanju primijetiti na curama je oblik pozadine ili veličina poprsja.

No, nije to baš tako. Evo što sve dečki primijete na nama kad nas tek upoznaju. Nastavite čitati i pripremite se na iznenađenje.

1. Vaša kosa

Iz poznatog brenda za njegu kose Panten, proveli su istraživanje o dečkima i otkrili kako svaki onaj cent koji ste dali na preparate za proizvode ili svaka dragocjena minuta koju ste potrošile na stiliziranje kose, nisu bili uzaludni. Čak 60% momaka je reklo kako bi radije prišlo curi koja ima sjajnu kosu, nego curi s bujnim dekolteom. Dakle, lijepa i zdrava kosa je jedan od ključnih elemenata s kojim možete privući suprotni spol.

2. Pogled

Ok, možda neće baš zapamtiti boju vaših očiju, ali će ih svakako privući vaš pogled. Je li veseo, možda vragolast ili imate pogled zavodnice? Ne kaže se uzalud kako su oči ogledalo duše pa je jedno istraživanje provedeno na 1000 muškaraca pokazalo kako 70% njih prvo pogleda curu u oči, dok nakon toga slijedi osmijeh.

3. Osmijeh

Nakon što je skenirao vašu kosu, uhvatio vas pogledom, sljedeće što primjećuje je vaš osmijeh, odnosno vaše usne. Prema jednoj studiji Sveučilišta u Manchesteru, ako nanesete na usne malo crvenog ruža, još ćete više privući njegovu pažnju. U prvih 10 sekundi kad dečko upozna curu, navodno ne može skrenuti pogled s njezinih usta impresivnih 7,3 sekunde.

Djevojka s crveni ružem Misliš da crveni ruž nije za tebe? Za svaku curu postoji idealna nijansa, a mi ti otkrivamo kako je saznati

4. Stil odijevanja

Velika većina muškaraca ne razumije se u brendove, modne trendove niti stilove (čast izuzecima). No, primijetit će ako djevojka lijepo izgleda u onom što nosi. Možete biti odjeveni po posljednjem „kriku mode“, ali ako je to ono što vam ne stoji, dečki će to primijetiti. Jedna je istraživanje Pantena otkrilo kako čak 26% momaka primjećuje odjeću prije nego makeup.

5. Oblik tijela

Naravno da neće ne primijetiti vaše tjelesne atribute i da to nije nešto na što ne obraćaju pažnju. Da, vide vaš oblik tijela, liniju i stas. No, nije to smješteno niti toliko visoko na ljestvici, koliko mislimo.

6. Osobnost

Čak i ako vam odmah ne priđe, zasigurno će vas promatrati negdje iz prikrajka i gledati kako se ponašate i kako „zračite“. Fizički mu možete biti privlačni, no vrlo vjerojatno će odustati od želje za razgovorom i zbližavanjem, ako u prvih par minuta uoči da ste netko tko njegovoj osobnosti ne odgovara.

7. Samopouzdanje

To koliko je netko samouvjeren ili nije, jednostavno se može primijetiti. Znate kako kažu da je samopouzdana osoba privlačna osoba. Stoga nemojte pogrbiti ramena, dignite glavu i budite samouvjerene. Time šaljete suptilnu poruku da se dobro osjećate u svojoj koži, a jedino ljudi koji vole i poštuju sebe, mogu to isto osjećati i prema drugima.

 

 

stvari koje dečki primijete na curi fizički izgled ili osobnost što muškarci prvo primijete na ženama

Još vijesti