Snimanje videa

TikTok nije samo mjesto za plesne izazove i humoristične skečeve, sve popularniji postaju romantični TikTok trendovi, koji omogućavaju parovima da pokažu svoju ljubav na jedinstven i inovativan način. Svi ti trenuci uhvaćeni na kameri ne samo da izazivaju osjećaj topline i radosti već su toliko zabavni da bi bilo šteta da ih ne isprobaš.

Ideja za fotku s dečkom Zimske fotke s dečkom: 10 #couplegoals fotografija koje ti i dečko možete rekreirati ove zime

1. Prosljeđivanje mobitela
Jedan od najnovijih hitova na TikToku je snimanje videa u kojem cura drži mobitel iznad glave, a dečko spretno preuzima snimanje. Kombinirajući vještine s mobitelom i taktičnim pozicioniranjem, parovi stvaraju simpatične i romantične trenutke. U trenutku kad mobitel prijeđe iz ruku cure u ruke dečka, slijedi nježan zagrljaj ili poljubac. Preslatko!

@holly.str he held the phone up SO high on our first try of this 😭 #foryou #fyp #couplestrend ♬ оригинальный звук - ssabyrovaaa _

 

2. Ležerno skupljanje cure
Drugi popularni trend uključuje postavljanje mobitela na stabilno postolje, nakon čega dečko kreće prema djevojci. Kako prođe pored nje, ona ga nježno uhvati oko vrata, a on nastavi hodati dalje praveći se da ni ne osjeti njezinu težinu oko vrata. Ovaj izazov često prati prigodna glazbena podloga koja dodatno naglašava atmosferu.

@08_02_2010_silla #өз #туындым ♬ Billie Bossa Nova x West Coast - ¡★!

 

3. "Sve je započelo malim sudarom" izazov
Treći izazov dodaje element neočekivanosti. Dečko se 'slučajno' sudari s djevojkom, što zapravo služi kao uvod u niz sretnih zajedničkih trenutaka. Ovaj izazov obuhvaća različite aspekte veze, od prvog susreta do zajedničkih putovanja i intimnih trenutaka.

 

@mangozzle stranger bumped into me and i saw the most beautiful things 🥺 #couplegoals #coupletrend #bumpintoeachother ♬ La Lecon Particuliere - Bof La Lecon Particuliere - Francis Lai & Christian Gaubert

Romantični trendovi ne samo da ti pružaju priliku za zajedničku kreativnost već i zbližavaju tebe i tvojeg dečka. Dok gledamo ove slatke i inovativne videe, ne možemo se oteti osjećaju da svijet može biti mjesto ljubavi, smijeha i sreće.

Pietro Checchi - 9 Dečko u kojeg se zaljubilo pola TikToka – izgleda kao da je došao sa stranica ljubavnog romana

tiktok treddovi romantika parovi

Još vijesti