Galerija Pietro Checchi - 9 Pietro Checchi - 1 Pietro Checchi - 2 +5 Pietro Checchi - 3

Na TikToku se u zadnje vrijeme posebno izdvojio jedan dečko, koji se možda pojavio i na tvom FYP-u. Videi na ulici ili u učionici su mu postali popularni, a uskoro se pola ove društvene mreže zaljubilo u njega.

I dok starije generacije padaju na Georgea Clooneyja i Brada Pitta, mlađe generacije imaju slavne simpatije na društvenim mrežama, a upravo smo dobili i jednog novog. Za ovim su dečkom u posljednje vrijeme svi poludjeli. Postao je popularan, a mnogima se pojavio sa svojim videima gdje pokazuje strop učionice na svom fakultetu.

Zlikovci Možda jesu zli, ali su i ugodni za oči - 9 najzgodnijih zlikovaca iz filmova i serija

Strop izgleda odlično i kao da je iz nekog muzeja, a koliko god da je oduševio ljude s tim, oduševio ih je i sa svojim izgledom. Bad boy vibe je za mnoge cure slaba točka, a ovaj je dečko Damiano David za mlađe! Čak je isto i kao Damiano iz Italije. Zove se Pietro i živi kraj Firenze!

 

@sighkeeeee

For the comments that I received below the latest video:) I read u all, an hug💗

♬ original sound - tex ☆

 

I ako se pita cure u komentarima, izgleda kao da je došao s Wattpada, sa stranica nekog ljubavnog romana za tinejdžere. Kombinacija kose, tetovaža, stila, lica, tijela i karizme je bila kombinacija koja mu je pomogla da vrlo brzo postane popularan na ovoj društvenoj mreži. Videi koje snima nisu sami po sebi ništa posebno niti ima neku tematiku o kojoj priča ili snima. Često se snima na ulici ispod ulične rasvjete po noći, dok se sprema ili na faksu.

 

@sighkeeeee

The wind Was a paid actor, the light was a paid actor, I had a lor of different emotions🤪 (was the night before the exam)

♬ Asmaa - ASMAA

 

Pietro ne otkriva previše o sebi, pa osim imena i gdje živi, znamo vrlo malo o njemu.

 

 

Mnogima je zapeo za oko, a neki ne razumiju zašto tolika ludnica za njim – i jedno i drugo mišljenje je opravdano. Na kojoj si ti strani - sviđa li ti se Pietro?

Sviđa li ti se Pietro?

Ukupno glasova:

Bella Hadid i Zendaya Tko je najljepši na svijetu? Plastični kirurg kaže da ovih 10 slavnih cura imaju najljepša lica

Pietro Checchi sighkeeeee tiktok dečko svi zaljubili trenda u trendu simpatija s društvenih mreža

Još vijesti