cura i dečko

Nije lijepo kada te itko iskorištava, a pogotovo kada saznaš da to radi dečko koji ti se sviđa i u kojeg si zaljubljena. Nitko ne želi biti „rebound djevojka“, a ovo su znakovi koji otkrivaju gledali i tebe dečko na taj način.

Ovaj oblik iskorištavanja je jedan od najgorih. Zainteresiraš se za dečka, viđate se, sve je super, i onda shvatiš da si mu samo netko tko mu pomaže preboljeti bivšu i da nije stvarno i u potpunosti zaljubljen u tebe kao što si ti u njega. Zapravo te zavlači u svoju korist. Zna da ne planira ništa ozbiljno s tobom, ali ti to ne otkriva dok ne bude prekasno. Po njegovom ponašanju, na prvu ne bi nikada rekla da je ovo stvarno slučaj, ali ako malo bolje pogledaš ispod površine vašeg odnosa, vidjet ćeš znakove. Ako si se nedavno počela viđati s nekim novim dečkom, ovo su znakovi koji ti mogu reći kako gleda na tebe i jesi li mu samo „rebound djevojka“ ili nešto više. Kada vaš odnos gleda kao rebound vezu, ponašat će se na sljedeće načine.

1.Znate se kratko, ali već govori da te voli i da si ti njegova srodna duša
Znamo da ti je to sigurno lijepo i drago za čuti, ali to vjerojatno nije istina. Svi dečki koji ti nakon kratkog dejtanja počnu govoriti da te vole i da si stvorena za njega su najčešće upravo oni koji to stvarno i ne misle i koji te na neki način pokušavaju iskoristiti. Treba proći vremena da se razviju pravi osjećaji. Na početku može biti zaljubljenost, ali prava ljubav će se razviti kako se više upoznajete. To je već prvi znak da nešto tu ne štima.

2.Veza vam se istovremeno razvija jako brzo i jako sporo
Naizgled vam se veza razvija jako brzo: nakon nekoliko dejtova ste već u vezi, rekao ti je po prvi put da te voli i pozvao te doma kod sebe. Sve stvari koje inače dolaze puno sporije, vi odradite full brzo. Misliš si, napokon neki dečko koji zna što želi. No, vaša se veza razvija brzo samo s vanjske strane. Zapravo, niste se toliko povezali emocionalno, nije vam komunikacija baš nešto i čini se kao da te ne želi dublje upoznati.

Slika nije pronađena Voli li te ili te samo iskorištava? Znakovi koji otkrivaju kakve namjere zapravo ima tvoj dečko

3.Nekada se čini kao da pokušava učiniti bivšu ljubomornom
Brzo je počeo dijeliti vaše selfije i vašu vezu na društvenim mrežama. Malo ti se to čak na trenutke čini i čudno – vjerojatno zato što i je! Uz to, kada sretnete njegovu bivšu u javnosti, počne se ponašati jako čudno i ne baš tipično za sebe.

4.Puno priča o bivšoj
O čemu god da pričate, koja god da je tema razgovora, u skoro svakom razgovoru se pojavi i njegova bivša. Uvijek ima nešto za komentirati i ispričati o njoj. Čak i da priča negativne stvari. Sve je to znak da ju nije prebolio.

5.Nije prošlo puno od njihovog zadnjeg prekida
Nekima treba duže da prebole vezu, nekima kraće. Sve ovisi i o tome koliko je veza trajala. Kada od prošlog prekida prođe vrlo kratko, a osoba već uskače u novu vezu, prilično je sigurno da im je to samo rebound veza.

6.Ponaša se kao da ste u vezi godinama, iako se znate samo mjesec dana
Ima rutinu u kojoj je bio u svojoj prošloj vezi i sada to primjenjuje i na vašu vezu. Zato ti se čini da djelujete kao da ste već godinama skupa, a znate se samo maksimalno par mjeseci. Samo je bivšu zamijenio s tobom, ali zapravo u glavi još nije izašao iz te prošle veze. Iskorištava tebe da nastavi biti u toj vezi.

Spoj Najčešće greške koje radimo u svojoj prvoj ozbiljnoj vezi – neke od ovih 16 si već napravila

7.Nemate puno toga zajedničkog
Kada pričate o nečemu ili dogovarate gdje ići, shvaćaš polako da uopće nemate puno toga zajedničkog, zapravo skoro pa ništa vam nije zajedničko. Još jedna dokaz da ga zapravo ne interesiraš toliko ti kao osoba.

8.U vašem je odnosu naglasak na fizičkom zbližavanju, ne emocionalnom
I jedno i drugo je bitno, ali kod vas nedostaje ono emocionalno i dublje zbližavanje i upoznavanje. Više je naglasak na fizičkom odnosu. Što je razumljivo za početke veze, ali uz ljubljenje, trebate se i bolje upoznavati i zbližavati i na taj način da izgradite dobre temelje za vezu. Njemu ti temelji očito nisu bitni jer ne planira stvarno biti s tobom.

rebound veza ljubav iskorištava te znakovi nije prebolio bivšu veza za oporavak čini bivšu ljubomornom

Još vijesti