Beyonce u spotu Single Ladies

Pa može li cura biti sama i sretna? Dok gledaš sve te cure i dečko oko sebe u sretnim vezama, počinješ se pribojavati da ćeš zauvijek ostati sama.

Nemoj očajavati, nemoj biti ljubomorna na njih, jer ćemo te na današnji Svjetski dan samaca podsjetiti zašto je dobro biti „solo-igračica“ i koji su benefiti tvog „single statusa“

1. Imaš svo vrijeme svijeta samo za sebe

Možeš se u potpunosti usredotočiti na svoje želje i potrebe: kreirati dan i raspored onako kako ti želiš bez da se moraš prilagođavati nekome. Želiš npr. utorkom ići na satove plesa, srijedom na tečaj stranog jezika, četvrtkom volontirati poslije škole, a petkom se vidjeti s frendicama. Sve ti to možeš, jer realno, imaš svo vrijeme ovog svijeta i nikog pored sebe da ti ometa planove.

 

2. Jednostavnije je održavati prijateljstva

Imaš i ti frendicu koja te je baš zanemarila otkako je u vezi? Nikako da je pridobiješ za neko druženje, jer ona svako svoje slobodno vrijeme provodi s dečkom. To je jednostavno tako: curi koja je u vezi prioritet postaje njezin dečko pa jednostavno više nema vremena javljati se svojim frendicama, što je zapravo tužno. Ukoliko završiš u vezi, nemoj nikad raditi takvu grešku: čuvaj i održavaj dragocjena prijateljstva, jer veze mogu propasti, ali pravi prijatelji ostaju.

3. Samci su zdraviji

Najstarija žena ovoga svijeta bila je samica. Što ti to govori? Dečki mogu biti izvor stresa, a stres skraćuje život. Razne statistike pokazuju kako su solo žene zdravije od onih koje su u vezi, kako imaju manje boleština pa nemaju niti potrebe posjećivati liječnika. Nastavi samo tako i uštedi svoje živce.

 

4. Samci su mršaviji u odnosu na one koje su u vezi

Kao solo djevojka, više vremena ulažeš u svoj izgled: vježbaš i paziš na prehranu. Bože moj, nije sve u izgledu, ali računaš si: prije će me netko primjetiti takvu, nego ako se baš zapustim. Ljudi pak koji su u vezama, imaju sklonosti udebljati se. Zajedno su, opuste se i nabace koju kilu više.


5. Možeš izaći van kad želiš i flertovati s kim želiš

Cure koje su u vezi morat će nekad odgoditi izlaske, jer se njezinom partneru eto - baš neda, a ona nema volje ići bez njega nikud. Dok si solo, možeš bez problema dogovoriti izlazak ili neka druženja sa svojim frendicama sa svim onim slatkim prilikama za flert. Možeš nekome uputiti osmijeh, lijepu riječ ili kompliment, bez imalo grižnje savjesti ili nečijih ljubomornih ispada kasnije

6. Samci imaju više novaca

Zamisli da imaš dečka? To znači izdatak za njegov rođendanski poklon. Stiže Božić pa je tu izdatak za božićni poklon pa slijedi financijski trošak za proslavu godišnjice veze. Sve je to „too much“ i sad shvaćaš da bi i dalje taj novac radije potrošila na sebe i onu lijepu haljinu o kojoj maštaš već dva tjedna otkako si je ugledala u izlogu trgovine.

S obzirom da je Singles Day za samce, ono što je Valentinovo za parove, dajemo ti prijedlog da izađeš danas van i nekako se počastiš.
Lijepo je biti u sretnoj vezi, ali isto tako treba znati uživati u ovim vremenima dok si sama.

I zapamti ono najvažnije: Bolje biti kvalitetno sama, nego u vezi koja je bezveze

 

Svjetski dan samaca Međunarodni dan samaca singles day zašto je bolje biti sama veze ljubav solo-status Solo igračica

Još vijesti