Ljubavni par

U redu je imati očekivanja od veze i od dečka, ali pazi da ne pretjeraš. Jer i to je moguće. Neka su očekivanja definitivno pretjerana i rijetko se koji dečko s njima može nositi. S vremenom će im ovakva tvoja očekivanja postati malo naporna.

Možda je odgovor na pitanje zašto ti veze nikako ne uspijevaju i ne možeš pronaći nekoga savršenog zapravo problem u tvojim očekivanjima. Treba ih imati, ali u granicama normale. Očekivanja koja neki dečko i može ispuniti. Cure si nekada postave očekivanja koja su iznad svih granica i koja dečke uplaše i ne da im se nositi s njima. Ovakva očekivanja ti zapravo sabotiraju vezu.

1.Očekuješ da ćeš mu uvijek biti na broju 1
Da, bitna si mu, ali nemoj očekivati da će uvijek sve drugo pustiti zbog tebe. Ima i drugih stvari u životu koje mu nekada postanu prioriteti. Možda je vrijeme ispita pa mora učiti ili mu frend ima rođendan i idu za vikend na more – to su samo neke od situacija gdje ne možeš očekivati da će sve pustiti zbog tebe i biti s tobom.

2.Očekuješ da zna kako se osjećaš IAKO mu nisi rekla
Dečko ti ne može čitati misli pa tako niti ne može znati kako se osjećaš, osim ako mu ti to jasno i glasno ne kažeš. Nemoj očekivati da će skužiti kada nešto nije u redu, dečki takve stvari jednostavno ne pohvataju. Ali ako mu kažeš gdje je problem i što ti je, sigurno će biti tu za tebe.

3.Očekuješ da će vam veza uvijek biti sretna
I onda dođe mali problem koji protumačiš kao znak da vam veza nije dobra. Problemi u vezi su normalna stvar. Ne može uvijek sve teći glatko. Očekivati da će sve uvijek biti divno i krasno je očekivanje koje niti jedna veza neće ispuniti.

ljubav Vidi li tvoj dečko budućnost s tobom? Ako se ponaša na ovih 10 načina – onda da

4.Očekuješ da se nikada nećete posvađati
Hoćete. Barem tu i tamo. Nije dobro stalno se svađati, ali nije dobro ni nikada se ne porječkati. Rasprave i svađice nisu ništa strašno, one vam mogu samo učvrstiti vezu. Sigurno ćete se posvađati nekada i imati onu veliku svađu kada nećete pričati do kraja dana. I to je u redu.

5.Očekuješ vezu kao iz romantične komedije
Dečka s velikim romantičnim gestama, dejtove koji obaraju s nogu, velike izljeve ljubavi… filmovi nisu realni i teško da će ti veza izgledati baš tako. Nemoj ju uspoređivati s drugim vezama, to nikada ne završi dobro.

6.Očekuješ da će ti dečko govoriti samo ono što želiš čuti
Samo lijepe i divne stvari, nikada nikakva kritika ili nešto loše. Vrlo teško! Nekada te mora i malo spustiti na zemlju, nije to ništa loše.

7.Očekuješ da ćeš ga promijeniti
Neko njegovo ponašanje ili nešto na njegovom izgledu. Može se dogoditi, ali i ne mora. Nemoj očekivati da će se to dogoditi. Ako je u pitanju neka loša navika, možeš mu pomoći, ali dok se on sam ne odluči promijeniti, ništa ti tu ne možeš. Samo ćeš ga nervirati i stvarati mu pritisak.

8.Očekuješ da ćeš ti biti jedina osoba s kojom se druži
Samo zato što ste u vezi ne znači da odjednom drugi ljudi ne postoje. Oni su i dalje tu i ne možeš očekivati da će se on prestati družiti sa svojim ženskim prijateljicama ili prijateljima. Družit će se i s tobom i s njima.

Poljubac u obraz Stvari koje se ne bi trebale tajiti u vezi iako je postalo normalno da se o njima laže

9.Očekuješ da ćete se vidjeti svaki dan
Možda da preko ljeta kada su praznici i nemate ništa drugo za raditi. Ali možda čak ni tada to neće biti moguće. Viđati se svaki dan je ionako previše i može negativno utjecati na tvoju vezu. Bolje je da se ipak viđate malo rjeđe.

10.Očekuješ da će uvijek on platiti gdje god idete
Nismo više u srednjem vijeku i ovo je očekivanje glupo. Da, može se ponuditi da će platiti, ali bi se isto tako i ti trebala nekada ponuditi. Da stalno on plaća sve je glupo i može mu s vremenom početi izgledati kao da ga iskorištavaš.

veza ljubav očekivanja nemoguća očekivanja sabotiranje veze

Još vijesti